Csak engem bosszant, hogy nem lehet korlátlanül kérdést feltenni vagy akár válaszokat adni itt a gyakorin?
Minden, ami korlátlan, visszaélésre ad lehetőséget. Képzeld el azt, hogy van egy hozzád hasonló dolgokon megsértődött, sértett ember, aki bosszúból nekiáll éjszaka szétbarmolni az oldalt, és senki nem fogja megállítani. Néhány óra alatt több száz kérdést és több ezer választ lehet - kézzel, de szkripttel is - generálni. Ugyanezt megcsinálja más szórakozásból, trollkodásból is, és akkor is ha nincs éjszaka.
Nincs folyamatos moderáció az oldalon, van hogy pár óráig nem törlődnek a jelentett dolgok. Egy rombolásban kellően motivált ember sorban minden egyes kérdés alá beszemetelve valamit (vedd bele, hogy spam, reklám, flood, vagy bármilyen ocsmány dolog is lehet, nem csak panaszkodás) egy perc alatt 5-10 kérdést szétver. Szorozd ezt be két órával, és persze azzal, hogy ezt nem egy ember csinálja egy időben, és mindent egyesével moderálni kellene.
Sehol nincs ilyen szabadság, mert jóval több kárt okoz, mint hasznot.
"Én korlátlanul tudok válaszolni"
Nem tudsz, próbáld ki!
"láttam azért hasonló kérdéseket is itt"
Akkor nem vagy egyedül, de kevesen vagytok. Miért akarsz sok választ írni?
Ha több embernek szeretnél válaszolni, vagy hoszabban akkor be tudod írni egy válaszba mint én.
5-ös? azta :)
én még a 2-esen vagyok sajnos.:(
Akkor nem vagy egyedül, de kevesen vagytok. Miért akarsz sok választ írni?
-Hát néha ilyen kedvem van és tudnék adni válaszokat sok kérdésre.
Ha több embernek szeretnél válaszolni, vagy hoszabban akkor be tudod írni egy válaszba mint én.
-ez is igaz :)
"Jogosultságaid:
Korlátozás nélkül írhatsz válaszokat.
15 percenként egy kérdést írhatsz.
Korlátozás nélkül írhatsz privát üzeneteket."
Ha elég hosszú ideje regisztrálva vagy és elég kérdést vagy hasznos választ írtál, akkor lehet korlátlanul válaszolni. A 15 percenként 1 kérdést nem tartom túl szigorú korlátozásnak.
A 16-os korhatár meg EU-s hülyeség, azért vezette be a gyk. mert kötelező nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!