Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem írtják a trollokat?

Miért nem írtják a trollokat?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy kattintás, és bevétel. De pl. a tudomány kategóriában van egy troll kérdező. Kitalált kérdésekkel, mindenbe belekötve. Ha az ember megpróbál jószándékuan válaszolni beleköt, ezt élvezi. LAssan eljutunk odáig, hogy inkább nem válaszolunk. Miért nem lehet azt megtenni, hogy ha a nickje nem is látszik egy kérdezőnek, de meg lehessen nézni, hogy milyen kérdéseket tett eddig fel? Teljesen felesleges időpocsékolás egy látszólag ártalmatlan kérdésre megpróbálni jószándékuan válaszolni ha kiderül, hogya kérdés teljesen kitaláció, a kérdező egy troll. Sokan feltesznek olyan kérdést ami esetleg egy házifeladathoz, dolgozathoz, vagy csak úgy simán tényleg érdekli. De nem lehet tudni, hogy a kérdés komoly vagy szivatás. Ezzel miért nem foglalkozik senki?

#moderáció #Trolltalanítás
2020. nov. 24. 00:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
7%

Engem irtanak.

Lehet azért, mert 38 Éves vok.

2020. dec. 1. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!