Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem írtják a trollokat?

Miért nem írtják a trollokat?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy kattintás, és bevétel. De pl. a tudomány kategóriában van egy troll kérdező. Kitalált kérdésekkel, mindenbe belekötve. Ha az ember megpróbál jószándékuan válaszolni beleköt, ezt élvezi. LAssan eljutunk odáig, hogy inkább nem válaszolunk. Miért nem lehet azt megtenni, hogy ha a nickje nem is látszik egy kérdezőnek, de meg lehessen nézni, hogy milyen kérdéseket tett eddig fel? Teljesen felesleges időpocsékolás egy látszólag ártalmatlan kérdésre megpróbálni jószándékuan válaszolni ha kiderül, hogya kérdés teljesen kitaláció, a kérdező egy troll. Sokan feltesznek olyan kérdést ami esetleg egy házifeladathoz, dolgozathoz, vagy csak úgy simán tényleg érdekli. De nem lehet tudni, hogy a kérdés komoly vagy szivatás. Ezzel miért nem foglalkozik senki?

#moderáció #Trolltalanítás
2020. nov. 24. 00:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Miből gondolod, hogy nem tesznek érte? Lehet folyamatosan próbálnak tenni azért, hogy ne szülessenek idióta kérdések, de egyszerűen nem lehet mit csinálni, mert úgyis visszaregisztrálnak a trollok...

Idióták, idegesítő emberek mindig lesznek...el kell fogadni...

Nem szabad azokkal a kérdésekkel foglalkozni, kikerülöd azt csókolom!

2020. nov. 24. 00:53
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

"a tudomány kategóriában van egy troll kérdező. Kitalált kérdésekkel"

Lehet zseni a gyerek, csak ti vagyok annyira korlátoltak abban a kategóriában hogy nem értitek meg!

ezen elgondolkodtál már?

2020. nov. 24. 01:52
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Hogy?

Miattuk nem haladok a pontjaimmal, mert lepontoznak feszt.

Mint most is .

2020. nov. 24. 05:49
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
01:52 lehet van igazságod.🍻
2020. nov. 24. 05:51
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Például ott van a munkaügyis kamukérdező. Újabban az oldal már a Facebookon is kiposztolja a kérdéseit, mint megválaszolandó érdekeseket. És amúgy azt vettem észre, hogy amióta megújult az oldal dizájnja, sokkal kevesebb kamukérdést törölnek. Trágár kérdések és kommentek is egy csomószor bentmaradnak, hiába jelentem.
2020. nov. 24. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
A dizájnváltás nem csak a kinézetben merült ki, hanem rendszerváltás is volt. Visszajöhettek az ismerkedős kérdések és azóta nem törlik az offtopic, spamgerjesztő vagy floodolásra épülő kérdéseket sem, holott azok már nem kérdések. A munkaügyis pedig előtte is ilyen volt, csak egyre ritkábban törölték a kérdéseit és tiltották a fiókját, de mint tudjuk, neki 1 perc visszajönni és amíg az oldal működik, itt lesz. Ma már lényegében érinthetetlen, bármit leírhat és kimondhat, a legdurvább kirohanásait és legocsmányabb káromkodásait sem moderálják. Egyszerűbb beletörődni, hogy vannak egyenlőbbek az egyenlőknél, a mondandóm többi részét pedig most elviszi az öncenzúra, mert amit X kimondhat következmény nélkül, Y már nem.
2020. nov. 24. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:
34%

Bár már nem látogatom a politika kategóriát, de mikor nézelődtem ott, voltak érdekes dolgok.

Gyakorlatilag szabad kezet adtak a baloldali trolloknak. Óránként írták ki a Fidesz és Fidesz szavazókat ócsároló kérdéseket. Ugyan így a válaszok nagy része is gyalázatos hangnemben íródott.

Természetesen a baloldalról semmilyen (kulturáltan megfogalmazott) kritizáló kérdést nem lehetett kiírni, mert azonnal törölték, és a válaszokat is.

Volt olyan időszak, ahol ha Gyurcsány neve benne volt a kérdésben, 5 percen belül 100% hogy törölték.

Ellenben ahol mindenféle aluliskolázott szarevő prolinak titulálták a Fidesz szavazókat, azok a kérdések a mai napig megvannak.

Sőt voltak olyan kérdések is, ahol ilyen kocsmai 4 elemi osztályos stílusban ment a "politizálás", és azokat sem törölték több órán keresztül. Hagyta a moderátor hogy jól kifröcsögjék magukat az emberek, aztán csak a nap végén törölte.

Hozzáteszem én soha nem politizáltam a kategóriában mivel az ottani emberek értelmi szintje nem üti meg azt a mércét, hogy megérje vitába bonyolódni velük.

Olvasgatni viszont olvasgattam a kérdéseket és válaszokat. Akkor tapasztaltam milyen durván baloldali moderálás megy ott, és hogy saját kényük kedvük szerint törölgetik a válaszokat/kérdéseket.

2020. nov. 24. 22:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem már az is sokat segítene, ha anoním maradna az oldal, de pl. rá lehetne kattintani a kérdezőre, és megnézni, hogy még milyen kérdéseket tett fel. Miont egy csomó fórum rendszernél. Kutyát nem érdekli a kérdező nickje, de van pár "közismert" idióta, nekik nem szeretnék válaszolni. De ha ez így marad lassan senkinek nem akarok válaszolni.
2020. nov. 24. 23:44
 9/11 anonim ***** válasza:
21%
Nekem írhatol
2020. nov. 25. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

Gyanítom, hogy trollok és kamukérdések nélkül már rég vége lenne az oldalnak, hát ezért.

az új dizájn is mellélövés, de igazából az oldal felett már rég eljárt az idő. Én is csak akkor teszek fel kérdést, ha lusta vagyok keresgélni, vagy ha irodában kevés a munka, válaszolgatok.

más oldalakon sokkal hamarabb kapsz érdemi választ, az itteniek nagy része nagyszájú tájékozatlan ember.

2020. dec. 1. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!