Miért nem írtják a trollokat?
Miből gondolod, hogy nem tesznek érte? Lehet folyamatosan próbálnak tenni azért, hogy ne szülessenek idióta kérdések, de egyszerűen nem lehet mit csinálni, mert úgyis visszaregisztrálnak a trollok...
Idióták, idegesítő emberek mindig lesznek...el kell fogadni...
Nem szabad azokkal a kérdésekkel foglalkozni, kikerülöd azt csókolom!
"a tudomány kategóriában van egy troll kérdező. Kitalált kérdésekkel"
Lehet zseni a gyerek, csak ti vagyok annyira korlátoltak abban a kategóriában hogy nem értitek meg!
ezen elgondolkodtál már?
Hogy?
Miattuk nem haladok a pontjaimmal, mert lepontoznak feszt.
Mint most is .
Bár már nem látogatom a politika kategóriát, de mikor nézelődtem ott, voltak érdekes dolgok.
Gyakorlatilag szabad kezet adtak a baloldali trolloknak. Óránként írták ki a Fidesz és Fidesz szavazókat ócsároló kérdéseket. Ugyan így a válaszok nagy része is gyalázatos hangnemben íródott.
Természetesen a baloldalról semmilyen (kulturáltan megfogalmazott) kritizáló kérdést nem lehetett kiírni, mert azonnal törölték, és a válaszokat is.
Volt olyan időszak, ahol ha Gyurcsány neve benne volt a kérdésben, 5 percen belül 100% hogy törölték.
Ellenben ahol mindenféle aluliskolázott szarevő prolinak titulálták a Fidesz szavazókat, azok a kérdések a mai napig megvannak.
Sőt voltak olyan kérdések is, ahol ilyen kocsmai 4 elemi osztályos stílusban ment a "politizálás", és azokat sem törölték több órán keresztül. Hagyta a moderátor hogy jól kifröcsögjék magukat az emberek, aztán csak a nap végén törölte.
Hozzáteszem én soha nem politizáltam a kategóriában mivel az ottani emberek értelmi szintje nem üti meg azt a mércét, hogy megérje vitába bonyolódni velük.
Olvasgatni viszont olvasgattam a kérdéseket és válaszokat. Akkor tapasztaltam milyen durván baloldali moderálás megy ott, és hogy saját kényük kedvük szerint törölgetik a válaszokat/kérdéseket.
Gyanítom, hogy trollok és kamukérdések nélkül már rég vége lenne az oldalnak, hát ezért.
az új dizájn is mellélövés, de igazából az oldal felett már rég eljárt az idő. Én is csak akkor teszek fel kérdést, ha lusta vagyok keresgélni, vagy ha irodában kevés a munka, válaszolgatok.
más oldalakon sokkal hamarabb kapsz érdemi választ, az itteniek nagy része nagyszájú tájékozatlan ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!