Hogyan lehet ezen az oldalon a trollokat irtani?
Mit jelent számodra a troll...??
Esetleg azt, hogy olyan választ ad, ami neked nem tetszik? Vagy nem bólogat a szívfájdalmadra, és nem azt írják, hogy neked van igazad (egy probléma felvetés esetén)...???
Troll: teljesen irreleváns válaszokat ad esetleg nehéz eldönteni h szellemiképességei tényleg korlátoltak vagy direkt rájátszik a dolgokra.
Én örülnék a legjobban ha valakivel értelmes vitát lehetne folytatni, de már nem is erről van szó, hanem két kattintással bizonyítható dolgokba belekötésről, félreértelmezéséről.
1. Jó az oké jelentem, csak sokszor nem törlik az egyértelműen provokatív kommenteket sem, sőt inkább a normális válaszokat törlik...
Valamit kezdeni kéne már ezzel, mert így nem marad épeszű ember ezen az oldalon és az egész oldal a trollok harcáról fog szólni.
Ui: Majd írok erről egy könyv sorozatot Trollok harca címen, remélem megfilmesítik!
Nekem is elegem van belőlük,
Hasonló kérdésem van neken is.
Irtani, vadászni, a következő kifejezés a falhoz állítani és sortüzet rájuk lesz?
Nekem pedig a humortalan, besavanyodott életunt emberekből van elegem.
"Nekem pedig a humortalan, besavanyodott életunt emberekből van elegem."
Ha neked az a humor, hogy a jó és normális válaszokat lepontozzák és a hülyeségeket fel akkor veled gond van.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy sértegetnek, anyáznak...
Ha szerinted ez vicces akkor te is egy vagy közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!