Van valami módszer amivel lehet büntetni a gyakorikerdeses trollokat?
ezt én is megfigyeltem, főleg a politikában vannak kemény pontozások.
ott ír valaki egy bődületes ostobaságot, akkor majdnem 80-90%-ra van pontozva, de ha leírod ellenzékiként a valóságot vagy a tényeket, egyből lepontoznak.
valahogy az embereknek jobban bejön az értelmetlen demagóg válasz, nyilván mert annál nem kell gondolkodni.
egyébként nem kell foglalkozni a trollokkal, addig még szólsz hozzá csak tovább élvezkedik rajta.
én ha reagálok is valamit, akkor általában cinikusan egyet értek vele, általában akkor észre veszik magukat.
" én aki helyes kimerítő választ szokott adni alig van hasznos helyezésem"
Nem kell kimerítő választ adni!
Lenne, csak be kellene vezetni a végleges ip alapú bannolást.
De ez csak álom marad ahogy az elavult számítógépes múzeumba illő trágárságszűrő programjuk újítása és lecserélése is. ritkábban kell ide járni. az a megoldás.
Ami azt illeti volt hogy majdnem egy évig be se néztem a gyakorira. :O Ööö politikai részt pedig itt egyáltalán nem szoktam látogatni, igy nem tudom mi megy ott, de gondolom hogy jó sok a túlokos. :)
Ha már igy felmerült lehet hogy most bekukkantok oda olvasgatni ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!