A GYIK-en belül hol lehet panaszt tenni?
Kb.egy hónapja panaszt tettem a moderátoroknál ès semmi választ nem kaptam.
Ugyan is arról van szó"hogy mivel egy hazug ès gonosz ember vagy"jelzővel illetett egy felhasználó ès kèrtem a törlèsèt kètszer ès nem törőltèk,választ se kaptam.
Az egyik kèrdesemet töröltèk ahol semmi sèrtő nem volt benne a szabálynak megfelelt úgy èrzem.
Mi az oka,hogy ennyire nagy a külömbsèg a törlèseknèl?
Èn nem akarom a GYIK-et hibáztatni de a szabály az szabály,ès szeretnèm ha ezek a GyIK-en belül megoldodnanak,nem pedig a GyIK-en kívűl.
Valaki tud lehetősèget,hogy hova tehetek le panaszt a GyIK-nèl?
"a szabályok betartása a hiba a moderátorok részéről"
Ez mióta hiba?
A panaszom a kèrdèsben ès alatta látszik,de ez csak megvilantás a sok közül.Külömben neked mièrt is irom,habár tudom kiről van szó.
Èn konkrèt kèszsèget szeretnèk a megoldásra nem pedig cinikusságot ès ezèrt kellő feleletet várok mindenkitől,nem pedig visszakèrdezgetèseket amit a szabály nem nyugtáz.
Kérdésedben a válasz:
"Kb.egy hónapja panaszt tettem a moderátoroknál ès semmi választ nem kaptam."
Megpróbáltál írni a moderátoroknak, innentől kezdve nem tudsz mit csinálni sajnos.
"Az egyik kèrdesemet töröltèk ahol semmi sèrtő nem volt benne a szabálynak megfelelt úgy èrzem."
Ezek miatt törölhették:
-A kérdés rossz kategóriában van
-A kérdéshez nem megfelelőek a kulcsszavak
-A kérdésből nem derül ki, mi a kérdés
-Ez nem kérdés, hanem hirdetés vagy apróhirdetés
-Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé
-Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
-A kérdés provokatív
-A kérdés trágár
-A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan)
-Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést
-A kérdés más szempontból problémás
Valamelyik ezek közül. Csak úgy nem törölnek kérdést (szerintem).
Ha már 1 hónapja írtál a moderátoroknak, akkor eltelt a három nap, ami a válaszadási határidő...több oka is lehet, hogy nem válaszoltak...írj nekik még egyszer. Feltételezem, ha normális hangnemben írsz, akkor válaszolnak is. Az is lehet, hogy spam.-ba ment a leveled, vagy átlépték,hogy később foglalkoznak vele és elmaradt (ők is emberek, hibázhatnak), vagy beteg lett akihez került.
Én minden esetre írnék nekik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!