Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi idegesít leginkább ezen az...

Mi idegesít leginkább ezen az oldalon?:)

Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 10:08
A kérdező szavazást indított:
A sok írni, fogalmazni nem tudó személy.
Azok, akik csak kötekedni jönnek.
Az anonimitás.
Amikor nagyon lepontoznak és nem érted miért.
Amikor valaki egyértelműen csak provokációból ír ki kérdést.
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Az ilyen kérdések xD
2020. szept. 23. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Az ijesztően buta emberek. Itt láthatod, hogy igazából kikkel élsz egy országban...
2020. szept. 23. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
A moderátorok! :P
2020. szept. 23. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem főleg a rengeteg 40 körüli álértelmiségi, diplomás, beképzelt ostoba nő + a nagyszájú 50 felettiek okoskodása.

Utóbbiak közül vannak, akik az összes oktatásról szóló beírják, hogy „lusták a diákok, mai fiatalok brühühühü”, de gyakorlatilag közük nincs a témákhoz, de mivel öregek, természetesen mindenhez is jobban értenek.

előbbiek meg nem érvelnek, csak nagyképűsködnek, vagy személyeskednek, és egy 5 soros hozzászólást sem tudnak értelmezni.

2020. szept. 25. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem idegesít semmi. Ez csak egy oldal, nem éri meg a bosszankodást. A legtöbb felsorolt dolgon csak mosolygom. A trollok, pedig inkább szánalmasak, mint idegesítőek, egyszerűen csak szeretethiányuk van és itt élik ki. Az anonimitás, pedig kifejezetten jó, hisz rengeteg olyan kérdés van, amit névvel vagy arccal nem írnánk ki a netre.
2020. szept. 25. 19:32
 6/6 anonim válasza:
Engem az amikor nem tudom eldönteni hogy viccből vagy komolyan mondja a viccet az illető
2020. okt. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!