Hogyan kell értelmezni a GYIK következő szint elérését?
Eddig lvl 4-es voltam, írtam pár választ, amit lepontoztak és visszaestem lvl 3-ra. Viszont a következő szint elérését valaki magyarázza el, hogy működik pontosan.
A következő szinthez szükséges:
Regisztrációd legalább 30 napos.
Válaszaid száma legalább 50 (6594 válaszod van.)
VAGY
Kérdéseid száma legalább 25 (6 kérdésed van.)
Válasz hasznossági százalékod legalább 55% (jelenleg 54%)
Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 7% (jelenleg 1%)
Nekem ebből az jön le, hogy ha a regisztrációs idő és válaszok meg vannak, akkor kapod már a következő szintet. Mert utána már az jön, hogy VAGY kérdéseid száma, válasz hasznosság, töröld kérdések és válaszok száma. Tehát, nem szabadott volna lvl 3-as visszaesnem ugyanúgy lvl 4-ek kellene lenne. Ha számít a VAGY utáni rész is, akkor miért nem ÉS kifejezést használták oda. Valaki magyarázza el hogyan kell értelmezni, most mindennek ott meg kell lennie?
Válasz hasznossági százalékod legalább 55% (jelenleg 54%)
Ezt kell 55-re feltornázni.
Én így értelmezem
1.Regisztrációd legalább 30 napos.
2.Válaszaid száma legalább 50 (6594 válaszod van.)
VAGY
Kérdéseid száma legalább 25 (6 kérdésed van.)
Ez a kettő vagylagos.
3.Válasz hasznossági százalékod legalább 55% (jelenleg 54%)
4.Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 7% (jelenleg 1%)
Tehat mind a 4 pontnak meg kell felelni.
Tisztelt kérdező!
↑ Ezt a formát nehéz úgy értelmezni, hogy a „vagy” a fölötte levő két követelményt és az alatta levő többit választja szét. Egyértelműen csak a kérdések és válaszok darabszáma vagylagos.
Ráadásul, ilyen tagolásban olvasható a kérdésedhez fűzött magyarázatban is.
Egy bekezdésben van a két mondat a "VAGY"-al együtt, ha akarnád sem lehetne máshogyan értelmezni.
Lehet lepontozni engemet is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!