Hogyan lehet itt letiltani a privát üzeneteket, hogy ne küldhessen mindenki?
Sziasztok!
Szeretek segíteni a kérdezőknek itt a gyakorin, de egyesek a válasz alapján hajlamosak az embert privátban zaklatni, amiből viszont ki szeretnék maradni és nem érdekel, hogy kivel nem egyezik a véleményem, nem szeretnék senkitől sem privát üzenetet kapni sem elviselni a frusztrációját!
Ezt hol lehet itt beállítani a gyakorin?
Hol lehet letiltani a privát üzenetek fogadását, esetleg automata válasz üzit küldeni, hogy köszi, de nem kérek privátot?
Tudtommal nincs ilyen funkció. (bár jó lenne valóban) .
Beszélgetni senkivel nem kell, nem kell válaszolnod sem, sőt elolvasni sem. Lehet törölni-tiltani.
Nem értem ez miért akkora probléma.
De mennyi időt meg lehetne spórolni, ha nem kellene egyesével?!
Én nem értem, hogy miért akkora probléma egy ilyen magától értetődő funkciót elérhetővé tenni itt az oldal becsületes felhasználóinak, akik nem másokon vezetik le a feszkót, hanem tényleg hasznos válaszokkal, tanácsokkal segítenek a kérdezőknek.
Igen, ez egy nagyon hasznos funkció lenne. Én is utálom a priviket, soha el sem olvasom, úgy törlöm. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a küldőnek meg sem kellene írni, mert tudná, hogy nem fogadom.
Ezen túlmenően az a tiszta fehér felület is unalmas, a régi színesebb sokkal jobb volt. De ez másodlagos.
"Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a küldőnek meg sem kellene írni, mert tudná, hogy nem fogadom."
PONTOSAN!
És bár nem vagyok informatikus, de gondolom, hogy kevesebb tárhelyet vagy mittudomén mit foglalna a tartalom, ha nem lenne benne a sok felesleges üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!