Szerintetek ez az oldal, már a végét járja?
Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 05:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
1/19 anonim válasza:
Most újult meg. Mind külső, mind tartalmi, mind lehetőségek szempontjából.
A törzs közönsége állandó 10 éve.
Az új felhasználók fluktuációja folyamatos.
Trollok számára vannak lökés hullámok és ez általában az iskolaszünet első hete.
Szerintem ez közel sincs a végéhez.
2/19 anonim válasza:
Ameddig nincs versenytársa, addig esélytelen, hogy vége legyen.
3/19 anonim válasza:
Miből gondolod? Szerintem, nem!
4/19 qkker1 válasza:
Nem döglődik, most vezettek be néhány újdonságot.
5/19 anonim válasza:
A te regisztrációd talán... :)
Mint már elhangozott, törzsgárda is van itt.
Őket nem rengeti meg az, hogy kicsit változtattak az oldal kinézetén. Nem ez volt az első ilyen fejlesztés.
7/19 anonim válasza:
Hát... röviden: nem.
Azért van néhány jel.
Elég furán dolgoznak időnként. Ha ezt komolyabban megunják az emberek, abból lehet gond.
8/19 anonim válasza:
Egyenkent fura hogy ennyi ideje nem lett versenytarsa. Szerintetek miert van ez?
9/19 anonim válasza:
Azért, mert ez olyan játék, hogy az első mindent visz.
Van már "versenytársa". Van rajta kb. 100 ember és kb. ugyanennyi kérdés.
Te odamennél?
Mármint naponta.
10/19 anonim válasza:
Szerintem pl sg forum, lehet a versenytársa, ha igazán fontos kérdés merül fel bennem, azért ott biztosabb válaszokat kapok mint itt a rengeteg troll között, vagy esetleg index...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!