Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek ez az oldal, már...

Szerintetek ez az oldal, már a végét járja?

Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 05:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
75%
Ez az új külsője az oldalnak nekem egyáltalán nem tetszik.
2020. jún. 27. 13:30
 12/19 anonim ***** válasza:
68%

Nem, de nagyon régóta lejtmenetben van, és egyre kevesebb értelme van ide írni.

borzasztóan kevés értelmes, tájékozott ember van már itt, a többség félművelt nagyszájú kötekedő. Ha vmilyen nehéz témában ( pl. fordítás) kérdést teszek fel, rájövök, hogy jobban tudok angolul, mint az itteni "angoltanárok".

De ugyanezt el tudom mondani táplálkozás témáról is: tele van agresszív, tájékozatlan gyúrós jóskákkal, akik x éve elolvasták a sárga oldalt, és alig értenek a témához.

az oldalt ellepő beképzelt "értelmiségi" 40 körüli nők meg borzalmasak, egy 5 soros hozzászólást nem tudnak értelmezni, de meg vannak róla győződve, hogy értelmesek.

1, tehát az egyik ok, amiért romlik az oldal, hogy a törzsgárda csak nagyszájú, de nem olyan értelmes, mint egy hasonló külföldi oldalon lévő kommentelők

2, a másik meg, hogy szerintem egyszerűen eljárt a gyk felett az idő.

szinte minden témában hamarabb kapsz választ más (külföldi) oldalakon, de még magyar blogokon is.

amikor főzni tanultam, adtak tanácsokat persze itt, de nem igazán váltak be, aztán elkezdtem olvasgatni amerikai, ausztrál főzős blogon, és azóta sokkal ízletesebbek a kajáim, mert hasznos tippeket írtak.

tehát akkor mi értelme itt lenni? tulajdonképpen semmi. általában a melóhelyen lazításképp gyakorizok, de olyan az oldal, mint ha egy külföldi fórum lebutított, "proli" változata lenne.

az újítások meg borzalmasak, sztem csak még több embert elüldöznek innen.

2020. júl. 5. 12:50
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Utolsónak igaza van. Én egyébként úgy is jártam, hogy az oldal vezetői kitörölték pár kérdésem, valami buta okok miatt... aztán kedvem sem volt kiírni semmit.
2020. júl. 5. 13:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van,nekem is kitöröltek egy kérdésem ,nem tudjátok mennyi idő műlva lehet ismét lérdést ki írni,hány óra múlva???
2020. júl. 5. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
6 óra múlva.
2020. júl. 11. 06:03
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

kb 2012(14?) óta lassan megy lefelé ez rövid idő alatt nem érzékelhető de ha hosszan visszatekintesz nagyon is látható

véleményem szerint ennek egyik oka a túlmoderálás meg ugye régen volt híre az oldalnak hiszen minden viccoldal az itt fellelhető poénos kérdésekkel és válaszokkal volt teli

2020. júl. 24. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Fú hát nem tudom. 7 éve volt egy gyengébb hónapom mikor aktív voltam itt, akkor úgy tűnt, hogy jobban pörög ez a topic és volt csomó privát üzenetváltás, stb. Most ma visszatértem, de annyira nem tűnik élettel telinek. :(
2020. júl. 24. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:
23%

12es vagyok.

Van abban igazság, amit a 16/17 írt. Számomra érthetetlen sok magyar oldalon ez az agresszív, túlzásba vitt moderálás.

A 2 nagy cset elnéptelenedésében is nagy szerepe volt a túlzásba vitt moderációnak.

itt is tavaly volt olyan, hogy azért törölték egy youtuberről írt kérdésem, mert a "rá nézve sértő lehet" :D.

érdekes, mert más róla szóló kérdés vmiért nem sértő, de ennyi erővel senkiről nem lehet kérdést kiírni.

2020. júl. 25. 10:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
régebben x mennyiségű (5-6?) törölt kérdésért kitiltás járt amúgy nem tudom most hogy megy
2020. júl. 25. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!