Milyen új funkciók kerültek be ? És ti még mit raknátok be ?
Tegnap láttam, hogy most már itt az oldalon is állítható “sötét téma”, ma pedig azt olvastam valakitől ,hogy egyes topikokban nem lehet pontozni. Na meg a színek is változtak, most már nem olyan vakítóan fehér hanem szürke a háttér. Még mik kerültek be ? Ezeket valahova kiírják az oldal fejlesztői vagy magunktól kell felfedezzük ?
Illetve ti még mit raknátok be (akár új funkció akár új színek) ?
“Melyik kategóriákban nem lehet pontozni? (értékelni)”
Ezt nem tudom, csak olvastam valakitől. Aztán nem tudom igaz-e. Az a pár kategória amiben szoktam mozogni lehet pontozni ezért nem is nagyon néztem utána. Talán a politika-féle rovatokra tudnék tippelni ahova az emberek zöme azért jár ,hogy jól megerőszakolhassa azt a piros X-et.
Még mindig 2-es vagyok
Még azt is bevezetném, hogy a pontozást egyszer felül lehessen írni.
Megszámlálhatatlanul sokszor nyomok félre, és halálra idegesít ha véletlenül pontozok le vagy fel valamit.
“Én a válasz értékelését alakítanám át, hogy csak a kérdező értékelhesse és így jelentősen meg lenne kötve a trollok keze”
Ez elsőre jól hangzik de belegondolva a gyakorlatban nem lenne sok haszna. Gondolj bele: a kérdező honnan tudná ,hogy az a válasz amit ő felpontozott tényleg hasznos ? Hisz nem tudja a kérdésére a választ másképp nem is kérdezne.
Újra 2-es
9-es ötlete is eszembe jutott már, mert bosszantó amikor elkezdenek a saját kérdésem alatt lepontozni egy hasznos és összeszedett választ, de akkor meg az lenne a baj, hogy egy "troll/elmebeteg" kérdező meg halomra pontozza le a normális válaszokat.
Én a kérdező pontozását inkább máshogy súlyoznám (mondjuk 130%-ra).
Állandóan elfelejtem, de most végre eszembe jutott: Valamicske minimális formázási lehetőség kéne, legalább dőlt betű! Egészen elképesztő helyzet, hogy UTF-8 oldalakon kelljen kaparásznom azért, hogy egy kis természetes nyomatékot helyezzek el egy saját anyanyelvemen írott szövegemben, de még akkor is befürödjek az ékezetes betűkkel. Már Arany János sem tudott meglenni kurzív betűk nélkül, tehát a GyK mintegy 180 éves időhézagot hidalhatna át.
@14: "de akkor meg az lenne a baj, hogy egy "troll/elmebeteg" kérdező meg halomra pontozza le a normális válaszokat."
Ez bizony egyáltalán nem életszerűtlen helyzet. Sokszor a kérdező nem is fogja fel, mennyire hasznára válhat egy neki nem tetsző válasz, és felbőszült bikaként csak döfködi a pirosat. Ha valakire, hát pont rá nem szabad bízni holmi egyeduralmat.
"Ez elsőre jól hangzik de belegondolva a gyakorlatban nem lenne sok haszna. Gondolj bele: a kérdező honnan tudná ,hogy az a válasz amit ő felpontozott tényleg hasznos ?"
Ezzal az a baj, hogy amit bárki más felpontoz, az éppúgy lehet haszontalan, sőt. Pénzügyek témában az előbb húztam fel magam, van egy nagyon ostoba kommentelő, az összes helyes választ lepontozza, mert ellentmond annak, amit ő állít. Ebben az a szomorú, hogy egy jogi témában állít valamit, ami nagyon nem úgy van. Többen megírtuk neki a helyes választ, de nem képes elfogadni, hogy nem neki van igaza.
Így a jó válaszok pirosak.
A felhasználóneves dolgot így már értem. Megnéztem, ebben történt-e változás, de nem, módosítani továbbra sem lehet. Annyit tehetsz, hogy elrejted.
Privátnál továbbra is írja, emiatt volt már, hogy nem válaszoltam valakinek, mert egy munkahelyes kérdésnél egyértelműen be tudott volna azonosítani, ismertük egymást. Viszont őszintén: ki az, aki a gyakorira a valódi nevével regisztrál?
Itt 2-es
"Viszont őszintén: ki az, aki a gyakorira a valódi nevével regisztrál?"
Sajnos sok gyerek használja az oldalt felügyelet nélkül, bár az esetek 99%-ában természetesen nem valódi a név.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!