Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen új funkciók kerültek...

Tevenyereggyarto kérdése:

Milyen új funkciók kerültek be ? És ti még mit raknátok be ?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam, hogy most már itt az oldalon is állítható “sötét téma”, ma pedig azt olvastam valakitől ,hogy egyes topikokban nem lehet pontozni. Na meg a színek is változtak, most már nem olyan vakítóan fehér hanem szürke a háttér. Még mik kerültek be ? Ezeket valahova kiírják az oldal fejlesztői vagy magunktól kell felfedezzük ?

Illetve ti még mit raknátok be (akár új funkció akár új színek) ?

2020. máj. 24. 09:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Hogy a kommentet elküldés után 5 percig még lehessen szerkeszteni.
2020. máj. 24. 09:34
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Jó lenne a szerkesztés, vagy egy hasonló felület mint ami kérdéskiírásnál van.

Pl.: láthatnánk milyen új válaszok jöttek meg hogy néz ki az elküldött válasz

Jó lenne ha lehetne felhasználónevet váltani.

A sötét mód jobb lett, de csináltam volna a profilon belül egy opciót és nem az oldal aljára dugtam volna el.

2020. máj. 24. 10:09
 3/19 A kérdező kommentje:

Én a színeken csiszolnék egy kicsit, adnék némi háttérszínt a kommenteknek. A hoszabb kommentek kicsit egybefolynak s nem lehet eldönteni ,hogy épp a kérdező vagy egy válaszoló kommentelt.

A szavazásnál már kiírja ,hogy összesen hányan szavaztak de telefonon nem lehet megnézni ,hogy mire hányan (gépen úgy tudom ha ráviszem a kurzort akkor kiírja).

Még mindig azon a véleményen vagyok ,hogy kiírhatná ,hogy ki hány %-os mint régen.

2020. máj. 25. 12:04
 4/19 tabaki ***** válasza:
100%

Nem egészen értem Első lepontozását. Egyfelől már a feltett kérdés szempontjából is indokoltabb lenne érvelni ellene vagy mellette, mint pusztán föl-le értékelni, másfelől magának az ötletnek a felvetése szerintem igenis, hasznos. Tartok tőle, hogy vegytiszta formájában nem megvalósítható, mert a trollok paradicsomává tenné az oldalt, de esetleg bizonyos korlátokkal, szinthez kötve, mittudomén... üdvözölnék egy ilyen utólagos szerkesztési lehetőséget. Ki-ki megtalálhatja a maga okát arra, hogy személy szerint milyen hasznát látná – engem például halálra bosszant, hogy valami lelki defektus miatt képtelen vagyok egy hozzászólást legalább egy bántó szóismétlés, vesszőhiba vagy elütés nélkül beküldeni. Ezeket az esetek 80 százalékában már a beküldött válasz megjelenésekor észreveszem, és milyen jó lenne, ha még gyorsan utánanyúlhatnék, hogy ne kelljen aztán évekig szembesülnöm az ügyefogyottságommal...

@3:

Egy igen rövid ideig volt olyan állapot, amikor a színes fejlécek az eltérő alapszínnel együtt léteztek. Ezt kifejezetten jó megoldásnak találtam – már persze az akkori próbálkozások szemkínzó tónusától eltekintve. Szerencsésebben megválasztott színekkel érdemes lenne visszahozni.

A százalék kiírása tényleg nagyon hiányzik, ehhez hozzácsapom még a saját vesszőparipámat, hogy a túlhangsúlyozott értékelőelemeket szívesebben látnám valamivel hátrébb vonva, a hozzászólás érdemi része után. Mellesleg, ha a százalékokat visszakapnánk, itt megfogadom, hogy cserébe lemondok a nyomorult pipákról, vigyék.

A lapok frissítésének hiánya továbbra is zavaró, az utolsó hozzászólás időpontjának elhagyása csak kényelmetlen, de idővel megszokható, hogy máshová figyeljek, mint eddig.

Megrögzött szokásaim miatt az újdonságok felfedezése nem erősségem, de megemlítem azt az apróságot, hogy az általam látogatott Számítástechnika rovatban végre megszűnt a pastebin.com kódmegosztó oldal linkelésének tilalma. Ez ugyan csak jelentéktelen ecsetvonás a GyK teljes képén, de a rovatban sokak csőrét piszkálta ez a nem egészen érthető korlátozás.

@2:

Szerintem a sötét mód kapcsolója jó helyen van az oldal alján, ehhez a funkcióhoz úgysem kap percenként az ember.

2020. máj. 27. 09:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Az elég jó lenne hogyha kiírná hogy hányan mentek rá egy adott kérdésre vagyis látszódna hogy hányan tekinteték meg.
2020. máj. 27. 11:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

#5: ez tényleg tök jó lenne, én is gondolkoztam már rajta. Ha azt látnám, hogy már 120-an rákattintottak, de nincs válasz, akkor tudom, hogy túl speciális a kérdés, és nem itt fogok választ kapni rá.

De ha össz-vissz 3 ember kattintott rá fél nap alatt, akkor vagy nem értik, vagy bugyuta a kérdés.

Jó, a lényegen nem változtat, de érdekességképp tényleg megmutathatnák.

A felhasználóváltásnál kissé meglepődtem. Alapesetben egy embernek egy van. Gondolom nem tiltja semmi, hogy több legyen, na de mikor van több? Ha valakit dühből jól le akarsz pontozni, vagy valaki ellen több ellenvéleményt felmutatni, a saját véleményedet megerősíteni más nick-kel.

Ahogy normálisan működnie kéne az oldalnak, az nem indokol 2 vagy több regisztrációt.

Vagy ha nem gondolok valamire, és egész más okból szeretnél ilyesmit, leírod, hogy mire gondolsz?

Melyik kategóriákban nem lehet pontozni? (értékelni)

Köszi.

2020. máj. 27. 19:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
6: Több felhasználót tiltja a szabályzat.
2020. máj. 27. 19:20
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Értem, köszönöm. Akkor nyilván olyasmi okok miatt, amiket részleteztem.
2020. máj. 27. 19:26
 9/19 anonim ***** válasza:
52%

Én a válasz értékelését alakítanám át, hogy csak a kérdező értékelhesse és így jelentősen meg lenne kötve a trollok keze.

Meg a válasz a kérdezőnek szól ugye.

2020. máj. 27. 20:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

"A felhasználóváltásnál kissé meglepődtem."

Én nem fiókok közti váltásra gondoltam, hanem a felhasználónév cseréjére. Egyszer pléldául le kellett cserélnem a fiókomat mert véletlenül olyan nevet használtam ami alapján beazonosítható voltam, és rengeteg "Kiss Ibolya" meg "Nagy Bálint" usernevet látok.

Fel lehetne hozni érvként, hogy le lehet tiltani a név láthatóságát a válaszokon (amit a legtöbben használunk is), de attól meg szerepelni fog a top listán és látszani fog privát üzenet küldésénél. A trollok számát nem tizedeli meg, hiszen a modok ugyanúgy tiltani tudják a felhasználókat akkor is ha a névcsere lehetséges. Ha lehetseges volna az opció akkor csak a Modok válláról kerülne le teher, és jobban védené az oldal a személyazonosságot.

A sötét módot még mindig menübe tenném, mert csak telefonról böngésztem az oldalt, ezért hónapokig nem tudtam a létezéséről (hiszen nem volt okom letekerni a "kapcsolódó témák alá).

2020. máj. 27. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!