Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a baj az új gyik-kel?

Mi a baj az új gyik-kel?

Figyelt kérdés
Nekem van vele jó pár problémám, de ahogy elnéztem, másoknak még több. Nem mintha bármit is számítana (nem hiszem, hogy bárki foglalkozik vele), de konkrétumokra vagyok kíváncsi. Mi rossz benne?

2020. máj. 12. 17:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Neked mutatta csak a te fiókod, mert te be vagy itt lépve.

Neki nem mutathatja.

2020. máj. 12. 21:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy nyitva van a fiókom. Elküldöm a linket és ott, akinek küldtem, rámegyek a linkre és megnyitja a kérdést Chromeban, de úgy, hogy az én fiókomat nyitja újra, tehát ő bármit meg tud nézni a fiókomban. Ha olyankor kattintok a linkre, amikor én bezártam a fiókom. Akkor meg simán vendégként adja ki a kérdést.
2020. máj. 12. 21:43
 23/25 A kérdező kommentje:
Értem, de nekem akkor 2 helyen van nyitva, és azt mutatja, ami a Chromeban van,nem azt, ami már előbb nyitva volt. Ezért gondoltam, hogy ő is azt látja, ha rámegy.
2020. máj. 12. 21:50
 24/25 anonim ***** válasza:

De ezt akkor nem ő mondta, hogy neki is a fiókodat nyitotta meg? Hanem te gondolod?

Ha neki nincs regisztrációja, vagy nincs bejelentkezve; akkor külsőként mutatja neki az oldal, tehát nem ír ki felhasználónevet, meg ilyesmi. Hanem csak mintha te is pl kívülről rámennél egy kérdésre, vagy valami.

Ha pedig be van jelentkezve a saját fiókjával, akkor a saját felhasználói felületét kell , hogy lássa.

Ha nem így van, akkor van baj.

2020. máj. 12. 21:56
 25/25 A kérdező kommentje:
Á, értem. Akkor ezt nem fogom megtudni. Én gondoltam csak, mert pont az lenne a cél, hogy ne lássa, ha viszont kipróbálom, akkor megvan az esély, hogy látja 😁
2020. máj. 12. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!