Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a baj az új gyik-kel?

Mi a baj az új gyik-kel?

Figyelt kérdés
Nekem van vele jó pár problémám, de ahogy elnéztem, másoknak még több. Nem mintha bármit is számítana (nem hiszem, hogy bárki foglalkozik vele), de konkrétumokra vagyok kíváncsi. Mi rossz benne?

2020. máj. 12. 17:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez az... A régebbi design-nál nem zavartak a hosszú válaszok, mert a nyugodt kék háttér fölött végig tudtam olvasni őket. Most viszont szikrázik a szemem ettől a borzalmas rikító fehér háttér és a fekete betűk kontrasztjától.
2020. máj. 12. 18:08
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem szabad, két színt egymáson ráadásul kontrasztosat. Ennél már csak a fekete háttéren fehér szöveg lenne a rosszabb ....
2020. máj. 12. 18:52
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Most meg itt ez az orvosi rendelő-kék. Nem találják meg a harmóniát. A régi kék volt a jó. :(
2020. máj. 12. 18:54
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Átláthatatlan. Nem határolódnak jól el a válaszok se egymástól, se a kérdező kommnetjétől.

Égeti a retinát.

Részleges megoldás rá:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1047850..

2020. máj. 12. 20:00
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, köszönöm, hogy intézkedtek az ügy érdekében, de lehetséges, hogy valami mattabb szín kéne inkább. Tehát, hogy egy sötétebb színt halványítani, ahogy korábban volt. De így már azért jobb, mint a fehér. Így viszont tényleg, jobban kijön, hogy mennyire messze vannak egymástól a válaszok szövegdobozai. Én összefűzném őket, ahogy régen volt, tehát nem hagynék ki köztük szüneteket. Ez így egy picit nekem szét van esve. A kérdés háttere pedig kicsit nekem még élettelen színű, de már nem rossz olyan értelemben, hogy a szemet nem bántja; viszont tényleg a válaszok szövegdobozai lehetnének talán kicsit mattabbak, de ennél már jó az irány; tehát már ez sem rossz; viszont tényleg össze kéne tolni a válaszok szövegdobozait, mert közöttük is még egy ilyen kirikító fehérség van, ami azért még mindig picit zavaró. :S De azt viszont köszönöm, hogy elolvasták a kommentemet, és léptek az ügy érdekében.
2020. máj. 12. 20:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, megbizonyosodtam róla, tényleg mattabb szín jobb lenne a válaszoknak.
2020. máj. 12. 20:19
 17/25 anonim ***** válasza:
9., 15., és 16. vagyok, még a szavazatos dobozok azok is nekem mindig nagyon rikítanak az oldalon:S Annak is kéne némi színt adni, meg még picit a válaszok hátterének egy mattabb verziót lehetne talán . Meg most nézem, ahogy itt írok, itt is valahogy nekem világítanak ezek az aktuális, sötétkék betűk; tehát lehet, hogy itt ezeket is egy kicsikét még praktikus lehetne mattítani. Mert amíg csak azt nézem, ahova írok, addig nem annyira rossz; csak ha már máshol tartok a szövegben, akkor a többi, amit éppen nem nézek , csak benne van még a látóteremben, az úgy kicsikét nekem vibrál. Meg talán amit pont nézek, ahol tartok a szövegben, nekem mintha még az is kicsit rikítana, tehát ide is lehet, hogy jobban jönne a betű színének valami mattabb szín. Azt hiszem, ezt a tinta inspirálta, az ötlet jó, csak még valahogy mattítanék ezen is például én, személy szerint .
2020. máj. 12. 20:28
 18/25 A kérdező kommentje:
Ez most lehet, h.lye kérdés, de rámentem egy kérdésre, amit meg akartam valakivel osztani Viberen. Na, most ha ő rámegy a linkre, akkor mutatja neki az én fiókomat is?(Kipróbáltam és ez történt). Ez normális? Ez eddig is így volt? Ha én csak azt a kérdést akarom megmutatni és nem a komplett fiókomat, olyan nincs?
2020. máj. 12. 20:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted hogy ,,mutatja neki az én fiókomat"?
2020. máj. 12. 20:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

" akkor mutatja neki az én fiókomat is"

Szerintem ez rendszerhiba, jelezd az üzemeltetőknek, ha történt ilyen:

info@gyakorikerdesek.hu

moderator@gyakorikerdesek.hu

2020. máj. 12. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!