Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak nekem nem jött be az új...

Csak nekem nem jött be az új frissités?

Figyelt kérdés
Nagyon összekavarodok hogy mi hol van. Csak nekem nem jött be?

2020. máj. 12. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként minden ugyanott van.

Nézd vissza a GYIK kategóriában előtted kiírt kérdéseket (van vagy 50), ha arra vagy kíváncsi, mások mit gondolnak.

2020. máj. 12. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Nemcsak neked nem jön be, bár az összképhez nagyon hozzátesz az, hogy eléggé radikális módon változtak a színek is, ugyanis ezelőtt több sötét szín volt.

Mivel eléggé rossz a fogadtatása az új kinézetnek, így lehetségesnek tartom, hogy design terén az oldal vissza vált a régire, de ez majd kiderül idővel.

2020. máj. 12. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Nekem bejött :D Azt vettem észre, hogy sokkal gyorsabb, a szavazás lehetőség pedig egy valódi isten áldása.
2020. máj. 12. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Na kezdek én is megismerkedni vele, azt gondolom nem lesz ez rossz, csak a hátteret kellene visszaváltoztatni, mert az senkinek sem tetszik.

Túl világos.

2020. máj. 12. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A szememet bántja ez a sok fehér, meg amúgy nekem bejött a régi design. Ami tetszik, hogy jelzi, ha új válasz jött egy követett kérdésre.
2020. máj. 12. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Nekem se..
2020. máj. 12. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Majd megszokod. Nekem bejött. Csomó hasznos újítást hozzáadtak, amiért nyervogtatok.
2020. máj. 12. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak hasznos újítások, új funkciók, de a színekre szerintem jobban kellett volna figyelni, a válaszmező és annak a kerete nem eléggé kontrasztos, kicit beleolvad a háttérbe.
2020. máj. 12. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!