Mi a baj az új gyik-kel?
Annyira irritálja a szemet, hogy valószínűleg káros is ez a túl rikítós kinézet a szemeket nézve. Én meg egészségesen szeretem a szemeimet; de ha ilyen maradna az oldal, akkor le fogok szokni a gyakorizásról. És valszeg nagyon sokat zuhanna a látogatottság, ha ezt így meghagynák; és így a válaszoló nem találná meg a kérdezőt, ha mondjuk csomó mindenki, aki tudná a választ, csak elvétve járna föl, és így nem érkezne meg a válasz, vagy csak későn, így az oldal el is veszítené a funkcióját; hogy kérdés-válasz; segítőoldal. Énszerintem lesz abban előrelépés, hogy vissza fogják állítani a kék-zöld hátteret a szövegnek; mert ezt bárki láthatja, hogy ez a mostani újítás, ez zavarja a szemet; tehát nem jó, ez így nemnagyon maradhat. (Legalábbis nem nagyon kéne, szerintem.) Vagy max majd gondolom látják a statisztikát az oldalról. Egyébként szerintem az eredeti árnyalatokban is kéne a színt visszaállítani, mert az már egyszer bevált, azt nem kéne tesztelgetni, hogy irritálja-e a szemet. Meg még én szeretném, ha oda lennének írva a dátumok is, hogy mikor érkezett a legutóbbi válasz az adott kérdésre; tehát amikor így listában látunk több kérdést. Meg ahogy itt olvastam, emiatt a szintezés miatt, ami nekem elnézést kérek, de kicsit érzelmetlen szintezgetni a felhasználókat, hogy valaki írta, hogy negyedóránként csak négy üzenetet küldhet (?) . Ez is nagyon rossz, meg szóval teljesen elveszik a családi hangulata az oldalnak ettől is. De egyébként például ez a "szavazás kiírása" lehetőség ez ügyes, ez nem volt rossz ötlet; de összességében én szeretném vissza a régi oldalt. Mert ha ez így marad, akkor egy idő után nem fogom használni, én nem fogok kárt okozni a szemem egészségében, hogy ilyen nagyon rikitó, nagyon bántóan szemembe világító oldalt nézzek.
Kedves, tisztelt Üzemeltetők! Kérem szépen, állítsák vissza legalább a kék-zöld színeket a szövegek hátterének; jó volt nagyon az a régi design; én nagyon szerettem, nekem az olyan családias hangulatú is volt; ez meg most így olyan személytelen; plusz , elsődlegesen, ez a legrosszabb; hogy tényleg bántja a szemet; tehát valószínűleg egészségtelen. Kérem szépen, csinálják vissza; eddig a napig imádtam ezt az oldalt, de ha marad ilyen, akkor azt hiszem, el fogom hagyni, örökre. :( Elnézést kérek,hogyha valamit nem szépen fogalmaztam meg, és kérem szépen, csinálják vissza a régi designt, hadd használjam továbbra is ezt az oldalt; hogy tudjak segíteni másoknak, meg mások is esetlegesen nekem. Nagyon szépen kérem, csinálják vissza a régi, szembarát design-t. Kérem szépen, legyenek szivecskések visszacsinálni!! Nagyon könyörgök, kérem szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!