Szerintetek a GYIK moderátorok szoktak írni a GYIK-ra és ha igen, szoktak törölni olyan szabályokat nem szegő kérdéseket amelyek nekik nem tetszenek mindenféle indoklás nélkül?
Moderátornak lenni itt egy állás, munka. Ha valaki napi 4 vagy 8 órában nem csinál mást, mint a legidiótább, legaljasabb kérdéseket és válaszokat kénytelen olvasni, akkor nem hiszem, hogy nagyon kedve lenne még a munkaidején túl is írogatni ide. Ha mégis, akkor valószínű egy moderátornak jóval magasabb a tűréshatára, akkor fog egy választ moderálni, ha az valóban megszegi a szabályokat. A szabályokat meg nem szegő, de nem tetsző válasz neki ahhoz képest, amivel napjában találkozik, felüdülés.
Nem is lenne ez praktikus. Akkor sem, ha az oldal tulajdonosa moderál, hiszen minden ilyen esettel felhasználókat veszítene. Tulajdonképpen a semmiért. Akkor sem praktikus, ha egy alkalmazott teszi ezt, mert az állását kockáztathatja. Szintén a semmiért.
3
Velem volt ilyen eset.
A kerdést azért törölték mert állítólag nem lehetett megtudni belőle, hogy mit szeretnék kérdezni. Persze azelőtt volt valakivel egy enyhébb összeszólalkozásom.
Amikor írtam nekik, hogy a kérdés kérdés volt és mi volt az igazi oka a törlésnek, válaszra sem méltattak. Szóval az szerintem egy ilyen eset volt. Hatalommal való visszaélés :)
Velem meg egy olyan volt, hogy egy választ írtam, amit a moderátor félreértett, és azt hitte, hogy sértő a keresztények istenére nézve, ezért törölte.
Közben ateistát vagy más isteneket nyugodtan lehet gúnyolni, minden következmény nélkül.
De már többször volt olyan is, hogy semmi baj nem volt a válasszal, csak valakinek nem tetszett, jelentette, és azonnal törölték. Nem csak az enyémet, hanem többet is arról a helyről.
Akkor is törlik az írásokat, ha úgy érzik, hogy nagy vita lesz belőle.
Van még egy olyan dolog is, hogy ha egy kérdést áttesznek másik kategóriába, akkor gyakran kitörlik belőle, ha megírtam, hogy miért a másik kategóriába való.
Szerintem ezt nem kellene törölni, hiszen sokszor még a kérdező se veszi észre, hogy áttették, tehát a következő kérdését is rossz helyre fogja tenni.
Ezen kívül más is tanulhatna belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!