Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ubuntu 17.10 problémák?

Dacy1234 kérdése:

Ubuntu 17.10 problémák?

Figyelt kérdés

Már kb. 3 hónapja megvan az Ubuntu 17.10 és nagyon nem szeretem használni, ezért úgy döntöttem, hogy lecserélem egy Windowsra.

Le is töltöttem egy fájlt, de az Ubuntu egyáltalán nem találja.

Megnéztem, letöltötte, csak egyszerűen nem találja a fájlt.

Tudtok egy olyan programot, amit letölthetek az áruházból, vagy esetleg olyan megoldást, amivel megkereshetem a fájlt?

2019. júl. 23. 12:27
 1/1 anonim válasza:

Nem tudom, hogy ennek lehet-e köze hozzá, de az Ubuntu 17.10 már nem támogatott.

Minden évben jön ki egy új verzió, a páros számúak 5 évig vannak támogatva, a páratlanok általában ~6-10 hónapig (nem tudom pontosan).

Az 5 évig támogatott verziókat LTS (Long-Term Support) verziónak is nevezik, ez alól azonban kivétel a tavaly kijött 18.10, amely már most júliusban elveszíŧette a támogatást, az LTS verzió a 18.04, amelyet én is használok.

Az egyes verziók támogatásáról itt többet olvashatsz, és egy diagramot is találasz, amelyen látszik melyik verzió meddig támogatott:

[link]

A legegyszerűbb megoldás, ha felmész az Ubuntu oldalára ( [link] ) és a legújabb LTS verziót választod, ami jelenleg a 18.04, vagy ha a legeslegújabbat szeretnéd és nem zavar ha egy két bugot találsz esetleg, akkor a legújabb verziót, ami jelenleg a 19.04.

Ezekkel a verziókkal valószínűleg nem fogsz ilyen hibába futni.

A böngészőben letöltött fájlok alapértelmezettként a Downloads mappába kerülnek.

Remélem segíthettem.

2019. júl. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!