Halál után mi következik?
Én nem tudom.
Majd kiderül,ha van valami,ha nincs semmi,
akkor az olyan mint amikor nemtudunk magunkról,pl. alvásnál.
Két öreg tanakodik, van-e másvilág, újjá születés.
Megegyeznek, hogy amelyikük előbb hal meg, elmeséli, milyen odaát.
Így számol be az aki előbb elment:
– Te öregem, remek dolgom van. Kaja, pia dögivel, korlátlan nemi örömök…
- Szóval ilyen a mennyország?
– A fenét, dehogy. Baknyúl vagyok Bábolnán.
ha nem lenne a halál után semmi, teljesen értelmetlen volna minden, ami itt történik.
Az életünk egy rosta, döntések halmaza, feladat, tanulás, fejlődés...
A halál után pedig ezek gyümölcsét aratjuk le.
Dönthetünk Isten mellett vagy úgy is, hogy nem kérünk belőle. Ha vele akarunk lenni, vele leszünk, ha nem, akkor nélküle.
Isten a szeretet, az élet, a szépség és az erő, az öröm, és minden egyéb forrása.
Enélkül pedig mi van? Neked kell dönteni, hogy melyik utat választod.
Nincs ránk kényszerítve semmi, és ez nagyon jó, de ettől nehéz is, mert a mi felelősségünk.
Olvashatsz erről a Bibliában, ott is az újszövetségben Pál leveleiben, Jakab és Péter levelében.
Érdemes tanulmányozni, mert a jó döntéshez ismeret is kell... Valódi és saját ismeret, nem csak a mások szava és véleménye, mivel a te életed, a te felelősséged, a te következményed.
Még pár szó, Jézust kihagytam a történetből, te ne hagyd ki!
Róla szól az egész Biblia. "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen" (János evangeliuma 3.rész, 16.vers)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!