Gyerekes ha az idegesít?
Figyelt kérdés
A padtársam egy rohadt okos csaj és én próbálok mindenben versenyezni vele,de ő nem vevő rá, és ez nagyon idegesít. Idegesít hogy okosabb mint én és ez nem is érdekli.
Egyedül ma láttam először hogy hajlandóság mutat a versengésre, de akkor 12 perc alatt megírt egy tzt maxpontosra. Mit tegyek hogy ne zavarjon hogy jobb nálam?
2019. ápr. 29. 15:01
1/2 anonim válasza:
Én sosem irigykedtem, ha valaki okosabb vagy jobb nálam valamiben. Volt, amiben meg én voltam ügyesebb. Hagyd szerencsétlen padtársadat nyugodtan tanulni. Szerintem neked sem fog jót tenni, ha valaki folyton lenulláz.
2/2 Anonimusz00 válasza:
Szerintem nem kellene ezzel foglalkoznod. Nem lehet mindenki géniusz, lehet hogy te valami egészen másban vagy jó, ami neki egyátalán nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!