Titeket idegesít, ha valaki kissé gyerekes 15-17 évesen?
Én is ilyen voltam és nagyon megbántam. Szinte mindig lemaradtam a társaimhoz képest. Végül igazi munkám 31 éves lett, mert akkor végeztem az egyetemen.
Mindent később csináltam, jogsit, pár választás, lakás stb, gyerekem még nincs, pedig már nagyon ideje lenne. A kortársaim mindig előttem jártak. Én meg csak próbáltam normális lenni, megfelelni a koromnak. Eleinte nem zavart, mondván, hogy az én életem, viszont így belegondolva, nagyon levoltam mindig maradva, ezért nehéz volt barátokat szerezni, illetve karriert csinálni.
én is így vagyok és, a semmi önbizalmam is társul hozzá, ami valószínűleg depresszióhoz vezethet... :(
bevallom, félek és mindig is félte attól. hogy lemaradok,
pl: én is hallgatok zenéket, csak nem tudom a címüket és mikor kérdeznek hogy tudom mi ez??? fúú istenem
vagy az, hogy eljárnak mindenhova én meg otthon pihengetek
nem tudok témákat felhozni a barátaim előtt ezért úgy érzem, jelentéktelen vagyok... :(
Na ...:) visszatérve én is nagyon gyerekes vagyok abban a téren is hogy a meséket kívűlről fújom..XD
félreértések végett nem ülök egész nap a mese előtt, csak a régebbiek olyan szinten megmaradtak bennem.. XD
de persze most is van ami kikapcsol...
szóval kb. ennyi XD
17/L
Engem zavar ha valakivel nem lehet komolyan beszélni mert az érzelmei össze vissza b****kodnak vele, és egyszer bőg egyszer meg ideges.
"de ezen bármennyire is akarok, nem tudok változtatni"
De tudsz. Csak gondolkodásodon kell változtatni picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!