Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Havekodni próbál? Én még...

Havekodni próbál? Én még mindíg szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2 hetet jártam.Amikor szakítottunk akkor mondta hogy végig hazudott,majd megalázott...

A szakítás után levegőnek nézett,elfordította fejét,ha meglátott.Aztán most,3 hónap után-amikor már azt beszélték még a nevemet se tudja,észre vettem,hogy többször is rám néz,aztán megszólíott.

Pont az egyik haverja és az én egyik a brátnőm ölelkeztek-mert járnak és én meg a volt pasim a két oldalukon áltunk tőlük kb 10 méterre.Egyszer csak odakiabált,hogy: XY!Tetszel ennek a srácnak és rámutatott egy kissrácra.Kérdezte,hogy bejön-e nekem én mondtam,hogy cuki,de kicsi.A kissrác megszólalt,hoy amúgy neki tetszel.A volt pasim mondta,hogy hazudik.Már nem igazán tom mit válaszoltam,de ennyibe maradt.

Később odakiabált,hogy nem megyünk-e biliárdozni.Nem mentünk,mert már este volt és mennem kellet haza.Épp indultam amikor a haverja utánam szólt,hogy áljak meg.Megálltam és elindultak felém kb. 6-an.Köztük az exem is.Hallotam amikor azt mondta,hogy:De ne!Ne kérdezzétek meg!A haverjai meg,mondták,hogy de csak hülyeségből.Az egyikük oda szaladt hozzám és elkezdte kérdezgetni,hogy járnék-e még a volt barátommal?Mert bejövök neki.Közben oda értek hozzánk a többiek is.Azt válaszoltam,hogy nem.Aztán mondta,hogy de most komolyan kérdezi és meg mondtam,hogy hallotam amit beszéltek,de amúgy se.Az exem közbe rám se nézett,csak földet bámulta.

Haza akartak kisérni,de én elindultam nélkülük a másik irányba.

Az egyik barátnőm szerint bejövök neki,csak még éretlen.(Mindketten 13 évesek vagyunk)A másik barátnőm azt mondta ma,hogy beszélt a sráccal és "Amúgy nem jövök be neki".

Barátkozni próbálna?Mi tegyek?Én még mindíg nem felejtettem el mit tett,mennyi fájdalmat okozott.Még mindíg szeretem.

2010. júl. 4. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:

ez a fiú azok után,hogy megalázott,ne számitson semmi jóra.hagyd békén,keress mást,és mutasd meg neki,hogy van nála sokkal jobb pasi,aki nem ver át.

hozzá nehogy visszamenj!!!

2010. júl. 4. 14:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Ok.De szerinted szeretné,ha vissza mennék hozzá?

Ma is találkoztunk.Nem igazán nézett rám és szólni se szólt hozzám,habár nem ment el amikor oda mentem,szal ez már haladás...:)

2010. júl. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!