Havekodni próbál? Én még mindíg szeretem. Mit tegyek?
Van egy srác akivel 2 hetet jártam.Amikor szakítottunk akkor mondta hogy végig hazudott,majd megalázott...
A szakítás után levegőnek nézett,elfordította fejét,ha meglátott.Aztán most,3 hónap után-amikor már azt beszélték még a nevemet se tudja,észre vettem,hogy többször is rám néz,aztán megszólíott.
Pont az egyik haverja és az én egyik a brátnőm ölelkeztek-mert járnak és én meg a volt pasim a két oldalukon áltunk tőlük kb 10 méterre.Egyszer csak odakiabált,hogy: XY!Tetszel ennek a srácnak és rámutatott egy kissrácra.Kérdezte,hogy bejön-e nekem én mondtam,hogy cuki,de kicsi.A kissrác megszólalt,hoy amúgy neki tetszel.A volt pasim mondta,hogy hazudik.Már nem igazán tom mit válaszoltam,de ennyibe maradt.
Később odakiabált,hogy nem megyünk-e biliárdozni.Nem mentünk,mert már este volt és mennem kellet haza.Épp indultam amikor a haverja utánam szólt,hogy áljak meg.Megálltam és elindultak felém kb. 6-an.Köztük az exem is.Hallotam amikor azt mondta,hogy:De ne!Ne kérdezzétek meg!A haverjai meg,mondták,hogy de csak hülyeségből.Az egyikük oda szaladt hozzám és elkezdte kérdezgetni,hogy járnék-e még a volt barátommal?Mert bejövök neki.Közben oda értek hozzánk a többiek is.Azt válaszoltam,hogy nem.Aztán mondta,hogy de most komolyan kérdezi és meg mondtam,hogy hallotam amit beszéltek,de amúgy se.Az exem közbe rám se nézett,csak földet bámulta.
Haza akartak kisérni,de én elindultam nélkülük a másik irányba.
Az egyik barátnőm szerint bejövök neki,csak még éretlen.(Mindketten 13 évesek vagyunk)A másik barátnőm azt mondta ma,hogy beszélt a sráccal és "Amúgy nem jövök be neki".
Barátkozni próbálna?Mi tegyek?Én még mindíg nem felejtettem el mit tett,mennyi fájdalmat okozott.Még mindíg szeretem.
ez a fiú azok után,hogy megalázott,ne számitson semmi jóra.hagyd békén,keress mást,és mutasd meg neki,hogy van nála sokkal jobb pasi,aki nem ver át.
hozzá nehogy visszamenj!!!
Ok.De szerinted szeretné,ha vissza mennék hozzá?
Ma is találkoztunk.Nem igazán nézett rám és szólni se szólt hozzám,habár nem ment el amikor oda mentem,szal ez már haladás...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!