Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan éled át a nehéz időszak...

Hogyan éled át a nehéz időszakokat?

Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A konkrétumok ismerete nélkül:

0. Kérem az Úr segítségét. Nekem egyszerű, hívő vagyok.

1. Visszagondolok arra, h eddig hányszor kellett nehéz időszakokon átmennem. Sokkal több szituáció tűnt első pillantásra katasztrófának, mint ami annak bizonyult. Lassan rutinom van a válságmenedzsmentben.

2. Illetve megnézem, h merre van a jelenlegi nehéz helyzetemből a kiút, elmozdulok arra, hogy a bajok lefolyását meggyorsítsam.

Ennyi röviden.

2019. márc. 22. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Hasonlóképp, mint az első Válaszoló. Imádkozom erőért, megoldásért, bölcsességért. Sok problémám volt/van, és holtpontjaim is, amikor úgy éreztem, hogy ez nekem már sok, és nem bírom, elkeseredtem. Aztán valahogyan mégis mindig volt pont annyi lelki és fizikai erő, hogy túljussak rajta, vagy legalább jól kezeljem az adott helyzetet, sőt még több is, mert a környezetemben a bajaimból mit sem vesz észre, mert minden nehézség ellenére tudok jókedvű, mosolygós lenni. Ha nem lenne hitem, reménységem, biztosan nem így állnék hozzá sem az életemhez, sem a gondokhoz, nehéz, megpróbáló időszakokhoz. A korábban átélt tapasztalatok szintén erőt adnak, hogy tudjam, a jelenlegi rossz/fájdalom is elmúlik, vagy ha nem, akkor formál rajtam, csiszolja a jellemem, mert hisze, hogy ok nélkül nem történik semmi, a szenvedés sem.
2019. márc. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!