Help! Van valami "ellenszer" a fűre? :S vagy valami, ami enyhiti esetleg. Bármi!
(vadkender)
köszönöm
tehát akkor csináljak zöld teát, egyek dinnyét, és sok vizet?
A legroszabb az egészben, hogy megint érzem azt, hogy nem én vagyok a testemben, és alig érzem, hogy lélegzem, illetve ha iszom, hogy ittam és a szám pedig száraz :S
utoljára is azt cisnáltam.Siettem haza lefeküdni :S
de az elalvás nagyon rossz érzés volt.Nem éreztem magam szinte :S azt hittem ott halok meg
Szintén nem hiányzik ez nekem :S ezt a kicsit is alig mertem elszivni, hogy nehogy baj legyen belőle, tudtam, hogy elszámitom magam, tehát, hogy nem fogom tudni, hogy mennyi akevés és a sok :S
az első alkalom kint történt este, haverral voltunk, beszéltek hozzám, de annyira ütős volt a cucc és sok, hogy megilyedtem tőlük, nem tudtam megszólalni és sokkban ültem reggelig egyhelyen :S és idegennek tűntek.Próbállok koncentrálni, hogy normálisan beszéljek, ha épp kéne most, igyekszem :S reméljük
de bizony kitud :)
ez nem az az ismert, elterjedt fű fajta, ami lenyugtat és röhögsz, hanem ez durván ütős :S
és ez van tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!