Help! Van valami "ellenszer" a fűre? :S vagy valami, ami enyhiti esetleg. Bármi!
(vadkender)
köszönöm
hát most mit vársz? írjak le egy másik drogot ami segít..akkor tessék: jina, nyugtatók, ica, MDMA...
de amúgy nyugi a hiánya 3-4 napon belül enyhül...aztán elmúlik magától
nem hiányról van szó, hanem nem akartam, hogy igy beüssön :S
ezt kéne csillapitani
Érdekes, a sok taknyos kishülye mindig azt szokta mondani, hogy nem lehet rászokni...
Egyébként önuralom. Mondogasd magadnak, hogy te vagy valaki, nem kell ez a sz.ar, szívják ezt a tetvesek...
Szerintem igyál sok vizet,egyél sok dinnyét,egyél sok fokhagymát..ez mind tisztítja a véredet:)
És aztán ne füvezz többet!
fűt én abszolút nem kivánom :S
második ultraszar helyzetem után azt mondtam,h. többet sosem.Nem kellett tényleg, de valami miatt egy pár-kevés- nagyon kis morzsát leszedtem róla és elszivtam :S és ez most nem kéne
tehát a lányeg, hogy nem számitottam arra, hogy ilyen kevés mennyiségtől is ezlesz :S
Elvileg úgykellett volna lennie, hogy másban segit, de a fű hatását nemérzem.Hát nem úgy sült el :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!