Hogyan tudnám rávenni a postát, hogy ne küldjék nekem az előttem itt lakó emberek leveleit?
Egy éve, hogy kiköltöztek az előző lakók. Akkor, és azóta már több alkalommal is megtették az új címük bejelentését mint a postán, mind pedig a leveleket feladó szolgáltatóknál. Ennek ellenére még mindig szép számmal érkezne nekik címezett levelek. Kellemetlen, hogy mindig szólnom kell nekik és érte kell jönniük. Többségében biztosítóktól, mobil szogáltatóktól jönnek levelek, de küldemény értesítők is szoktak lenni.
Én, mint jelenlegi lakó, tudok valamit tenni?
Nem kell bonyolítani...
A postának jelzed írásban, hogy elköltöztek. Innentől a posta vissza fogja küldeni a leveleit a feladónak...
"Egyébként pont akkor fog megszűnni a jelenség, ha nem foglalkozol vele, mert ha kap a cég visszajelzést x címre kiküldött anyagról"
Ettől pont nem fog megszűnni. Főleg ha tartozásról van szó. Rendszeres időközönként menni fognak a felszólítások.
" a vállalkozásod nevére címzett borítékban"
Ha a vállalkozás címe változatlan, akkor a cégük valószínűleg még mindig oda van bejelentve, azaz a cím a cég székhelye. Érdemes utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!