ide jön egy csomo levél, hirdetés stb. mit tegyek velük? állítólag bejelentette már a postàn a lakcim változàst. elolvassam és dobjam ki, vagy gyűjtögessem neki?
mivel dolgozom, nem is találkozom a postàssal, a neve sincs kiirva, mégis tele van levéllel a postalàdàm
2014. aug. 11. 13:33
1/8 anonim válasza:
Szólja az előző lakónak, hogy hozzád mentek levelek, menjen el értük. Ha csak hirdetés, akkor dobd ki. De a hivatalos leveleket (hatóságok, bank, biztosító) add neki oda, nehogy baja legyen belőle, ki tudja mi, van benne. Ha beszélsz vele, kérdezz rá, hogy xy helyen, ahonnan jöttek a levelek, bejelentette-e a címváltozását.
2014. aug. 11. 13:39
2/8 A kérdező kommentje:
eddig ezt tettem. minden levelet , hirdetés stb ami az ő nevére jött odaadtam neki. de nem lehetek 2 számú postàs. nem az én dolgom.
2014. aug. 11. 13:41
3/8 anonim válasza:
neked is jól esne, ha költözés esetén megkapnád a leveleidet.
nem olyan nagy fáradtság félretenni és odaadni neki, ha elmegy érte.
2014. aug. 11. 13:44
4/8 anonim válasza:
Akitől én vettem a lakást már rég külföldön él, de én csak olyat kapok, hogy menjen szavazni meg ilyenek, én ki szoktam dobni a kukába...
Egyszer megpróbáltam kijelenteni a hivatalban, hogy már én vagyok a tulaj, de azt mondták el kell mennem 2 helyre x-y papírral, szóval ennyit a csodás bürokráciáról :-)
2014. aug. 11. 13:47
5/8 A kérdező kommentje:
Igen az elején érthető is lenne . de 2 év telt el, azota valami új hitelt is vett fel gondolom mert behajto cégtől jön levél. szoltam szépen, szóltam csúnyán. mondtam már azt is hogy kidobom(persze nem tettem.) egyszer 27 darab levelet vittem a postára hogy ide ne küldjenek több levelet. semmi haszna nem volt.
2014. aug. 11. 13:47
6/8 anonim válasza:
szerintem nem véletlenül mennek oda a levelei
egyszerűen itt ott nem közli a lakcímváltozást
nem a te felelősséged bármi történjék
2014. aug. 11. 16:15
7/8 anonim válasza:
ja, ha már eltelt két év, akkor más a helyzet. Akkor dobd ki.
2014. aug. 11. 19:44
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a zöld pacsi mindenkinek. kidobtam, lesz ami lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!