Hogyan kell helyesen megcímezni egy csomagot amit postán szeretnék feladni?
Figyelt kérdés
Tudom lehet hülye kérdésnek hangzik, de még sosem adtam fel csomagot postán. Csak simán ráírom a feladót és a címzettet a csomagra? És ha igen, melyiket hova írom? Mert azt tudom hogy az egyik megy a bal felső, a másik a jobb alsó sarokba.2018. dec. 8. 21:00
1/9 anonim válasza:
Drága barátom!
Negyedikben biztos tanultuk, de szerencsére google is van. Írd be, hogy csomag címzése és kattints a Képekre. Ott lesz. El se tudod rontani.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már néztem, de ott én csak olyat látok ami levelekre/borítékokra vonatkozik édes szívem.
Éppen ezért gondoltam inkább itt, ezt a segítőkész közösséget kérdezem meg, mert mégiscsak biztosabb másoktól hallani a választ, neadjisten olyanoktól akik már csináltak is ilyet, mintsem hogy képeken nézelődjek.
2018. dec. 8. 21:09
4/9 anonim válasza:
fogsz egy darab papírt, megcímzed mintha boríték lenne, aztán felnyalod a csomagra. ennyi
5/9 TappancsMancs válasza:
Ugyanaz csomag esetén is a címzés. Édes szívem. :) Nincs külön csomag címzés, csak helyes címzés van. Na? Okés?
Üdvözlettel a segítőkész közösség egyike
6/9 A kérdező kommentje:
Na, erre voltam kíváncsi, köszönöm! Csak nem értem ezt a szarkasztikus hangnemet.
2018. dec. 8. 22:08
7/9 anonim válasza:
Azért volt szarkasztikus mert azt is külön el kellett magyarázni hogy csomagot vagy levelet címezni, ugyanaz...
8/9 A kérdező kommentje:
Anyátokat. :D
2018. dec. 9. 23:55
9/9 anonim válasza:
Én meg azt nm értem, miért vagy bunkó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!