-- CHEMTRAILS -- egyre brutálisabban látszik. Mi a valódi cél?
Aztán majd jöttök azzal hogy rátok jöhet a sz.rás és biliztesselek meg benneteket, meg meg is szomjazhattok és hozzak kólát boltból hegy megnézhessétek.
Ne nézzétek meg mert önértékelési problémátok lesz Oszt mehettek orvoshoz. Nem venném a lelkemre ti buta népség.
Remélem ti sem ússzátok meg ha felfordul a világ.
> Mondjam meg hanyadik percben mondják.
Aha, valahogy úgy. Nem olyan bonyolult ez…
> Percekig beszélnek a témáról, nem lehet elvéteni.
Oké, de azok a percek csak elkezdődnek valahol. Ugye azt írtad, hogy „A permetezést értsd chemtrails-t nyilt színen beismerik!”. Nos az első percben nem volt ilyen a videóban. A második percben sem. A harmadikban percben sem ismert be senki semmit. Akkor hányadik percben hangzik el ez a bizonyos elismerés? Most nekem mindegy, hogy hány percig történik a beismerése valaminek, a kérdés az, hogy hányadik percnél kezdődik. Nyilván te láttad már a videót, tudod kb. hol történt ez meg, és kb. mit kell keresned, gondolom nem tart tovább pár percnél a megkeresése. És mivel meg akarsz győzni az igazadról, örömmel fogod az orrom alá dörgölni, hogy „tessék, a 22:16-nál elhangzottakra mondj valamit, ha tudsz”.
:-)
Na jó, akkor itt egy cáfolat: [link]
Olvasd el az összes szócikket, benne vannak valahol azok a tények és összefüggések, amik egyértelműen cáfolják a chemtrail létezését. Nem, nem mondom meg, melyik szócikknél kell keresni, olvasd el az összeset.
Ha meg nem olvasod el, akkor nekem volt igazam, mert sajt.
A videóban megtett beismerést nem cáfolják.
ez már lerágott csont. De azért nyugodtan próbálkozz még egy kicsit.
Szerintem kérj a tartó tisztedtől instrukciókat. Mert tisztára lejárattad magad. Na én befejeztem a veled való értelmetlen locsogást. írj amit akarsz én már nem válaszolok.
Megbuktál lebuktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!