Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » -- CHEMTRAILS -- egyre brutáli...

-- CHEMTRAILS -- egyre brutálisabban látszik. Mi a valódi cél?

Figyelt kérdés
Ma vagy 15durva felhővé alakult csíkot számoltam meg...

2018. nov. 7. 15:35
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Aztán majd jöttök azzal hogy rátok jöhet a sz.rás és biliztesselek meg benneteket, meg meg is szomjazhattok és hozzak kólát boltból hegy megnézhessétek.

Ne nézzétek meg mert önértékelési problémátok lesz Oszt mehettek orvoshoz. Nem venném a lelkemre ti buta népség.

Remélem ti sem ússzátok meg ha felfordul a világ.

2018. nov. 8. 17:16
 42/48 2*Sü ***** válasza:
100%

> Mondjam meg hanyadik percben mondják.

Aha, valahogy úgy. Nem olyan bonyolult ez…

> Percekig beszélnek a témáról, nem lehet elvéteni.

Oké, de azok a percek csak elkezdődnek valahol. Ugye azt írtad, hogy „A permetezést értsd chemtrails-t nyilt színen beismerik!”. Nos az első percben nem volt ilyen a videóban. A második percben sem. A harmadikban percben sem ismert be senki semmit. Akkor hányadik percben hangzik el ez a bizonyos elismerés? Most nekem mindegy, hogy hány percig történik a beismerése valaminek, a kérdés az, hogy hányadik percnél kezdődik. Nyilván te láttad már a videót, tudod kb. hol történt ez meg, és kb. mit kell keresned, gondolom nem tart tovább pár percnél a megkeresése. És mivel meg akarsz győzni az igazadról, örömmel fogod az orrom alá dörgölni, hogy „tessék, a 22:16-nál elhangzottakra mondj valamit, ha tudsz”.

2018. nov. 8. 18:00
 43/48 A kérdező kommentje:
Olyan nektek ez a videó, mint ördögnek a tömjénfüst . Se lenyelni, se kiköpni nem tudjátok. :-)
2018. nov. 8. 18:12
 44/48 2*Sü ***** válasza:
100%

:-)

Na jó, akkor itt egy cáfolat: [link]

Olvasd el az összes szócikket, benne vannak valahol azok a tények és összefüggések, amik egyértelműen cáfolják a chemtrail létezését. Nem, nem mondom meg, melyik szócikknél kell keresni, olvasd el az összeset.

Ha meg nem olvasod el, akkor nekem volt igazam, mert sajt.

2018. nov. 8. 18:29
 45/48 A kérdező kommentje:

A videóban megtett beismerést nem cáfolják.

ez már lerágott csont. De azért nyugodtan próbálkozz még egy kicsit.

2018. nov. 8. 18:34
 46/48 2*Sü ***** válasza:
100%
De cáfolják. Olvasd el a komplett Wikipédiát. :-)
2018. nov. 8. 18:58
 47/48 A kérdező kommentje:

Szerintem kérj a tartó tisztedtől instrukciókat. Mert tisztára lejárattad magad. Na én befejeztem a veled való értelmetlen locsogást. írj amit akarsz én már nem válaszolok.

Megbuktál lebuktál.

2018. nov. 8. 19:05
 48/48 anonim ***** válasza:
Akkor kérjük a timecode-ot, melyik beismerésről van szó. Légyszíves?
2018. nov. 8. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!