Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » -- CHEMTRAILS -- egyre brutáli...

-- CHEMTRAILS -- egyre brutálisabban látszik. Mi a valódi cél?

Figyelt kérdés
Ma vagy 15durva felhővé alakult csíkot számoltam meg...

2018. nov. 7. 15:35
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Döbrögikém!

Ezotéria kategória!

De készülj fel arra, hogy ott esetleg nem te vagy a leghülyébb.

2018. nov. 8. 12:09
 32/48 anonim ***** válasza:
De komolyan nem veszitek észre hogy atom troll a pali?:D
2018. nov. 8. 12:42
 33/48 A kérdező kommentje:

2*Sü

Ne nézd meg. És ne akarj ez első 6-7 percből vitát generálni. ez a be nem fejezett gimnáziumi szint. egyébként is miért várod el hogy a felvezetőben megdönthetetlen bizonyítékokat mutatnak a neked, amikor a téma komoly, nagyívű és mellesleg a mainstream médiában meg ráadásul tagadják és cenzúrázzák. egyébként nekem nem olyan fontos hogy meggyőzzek egy fizetett propagandistát, avagy egy betegesen saját falkájához kötődő patológiai esetet. Előbb nézd végig és aztán ne vessze l a részletekben, hanem arra reagálj amit írtam.

A permetezést értsd chemtrails-t nyilt színen beismerik!!!!

Ha tetszik csatlakozz a többi huhogóhoz. Engem nem érdekel.

2018. nov. 8. 14:01
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

"A permetezést értsd chemtrails-t nyilt színen beismerik!!!!"

Kár, hogy a timecode-ot még mindig nem osztottad meg, hol is történik ez.

2018. nov. 8. 14:05
 35/48 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést mikor fogják áttenni az ezotériába?
2018. nov. 8. 14:31
 36/48 2*Sü ***** válasza:
100%

> Ne nézd meg. És ne akarj ez első 6-7 percből vitát generálni.

Már megtettem. Konkrétan a videóban elhangzott részletekre reflektálva megfogalmaztam észrevételeket és kérdéseket. De úgy tűnik nem kívánsz – vagy nem tudsz? – ezekre reflektálni. Pedig szerintem teljesen racionális felvetéseket fogalmaztam meg. Csak tudsz rájuk – ha nem is teljes részletességgel kifejtve –, de pár szóban reflektálni rá, hogy mit gondolok rosszul, és hogyan kellene erről jól gondolkodni.

> A permetezést értsd chemtrails-t nyilt színen beismerik!!!!

Ez a videó hányadik percében látható, hallgatható? Csak mert tényleg nem fogok 1,5 órás videót végignézni, így, hogy az első 7 perc tökéletesen átugorható szemét volt csak, puszta hangulatkeltés – ami a szórakoztató és nem a tájékoztató jellegű tartalmak sajtásossága –, bármiféle tény nélkül, ami kb. három bővített mondatban összefoglalható lett volna maximum 1 percben, ha tényleg tájékoztatni akarna a videó. Viszont most már tényleg kezd érdekelni, hogy pontosan:

- kicsoda,

- mit,

- milyen illetékességéből fakadóan,

- mivel alátámasztva

ismert el.

Ha már ennyit nem sikerült írásban leírnod, akkor oké, nézzük a videót. Tehát ne felejtsd el válaszként megírni, hogy az a bizonyos beismerés, amit már minimum harmadszor említettél meg, az pontosan a videó hányadik percétől látható. Erre azért csak tudsz válaszolni.

2018. nov. 8. 14:44
 37/48 2*Sü ***** válasza:
100%
(De egyébként van egy olyan sejtésem, hogy ha tudnék releváns kritikát megfogalmazni a belinkelt videó egészével kapcsolatosan, arra sem reflektálnál érdemben, hanem akkor belinkelnél egy másik videót, mondván, ne akarjak a témáról egyetlen videó alapján vitát generálni. Ez nem vita, hanem elvakult fanatizmus, amiről bármi lepereg, ha nem vág egybe a fanatizmus tárgyával. Vitát egyetlen mondatról is lehet folytatni, annak ellenére, hogy a vita tárgya százezer másik dologgal áll kontextusban.)
2018. nov. 8. 14:49
 38/48 A kérdező kommentje:

Mondjam meg hanyadik percben mondják.

Ne játsszuk már ezt.Percekig beszélnek a témáról, nem lehet elvéteni.

Ne nézzétek meg ha fájdalmat okoz a hazugságotokkal szembe nézni oszt annyi... Én megértem...

2018. nov. 8. 14:59
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem. Foglalkozz a leckéddel inkább, Pistike.
2018. nov. 8. 15:01
 40/48 anonim ***** válasza:

"Percekig beszélnek a témáról, nem lehet elvéteni."

Ja.

Tehát azt mondod, hogy egy másfél órás videóba, ha véletlenszerűen beletekerek, akkor PONT megtalálom azt a percet, ahol a bizonyíték van.

Értem.

Ráadásul az egy dolog, ha "percekig beszélnek" - de HOL A BIZONYÍTÉK?

Nem csak beszélni kell ám róla, hanem be is kell mutatni!

Az pedig max. 20 másodperc.

Ja, csak sehol sincs ilyen, azért nem tudod megmutatni.

2018. nov. 8. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!