Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » -- CHEMTRAILS -- egyre brutáli...

-- CHEMTRAILS -- egyre brutálisabban látszik. Mi a valódi cél?

Figyelt kérdés
Ma vagy 15durva felhővé alakult csíkot számoltam meg...

2018. nov. 7. 15:35
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
47%
Szerinted lehet az ilyennel érvekkel alátámasztott "vitát" folytatni?
2018. nov. 7. 18:12
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Tehát azért hogy félj. Nézd még azt az állatot amelyik fél. Védekezik. Túlélni kívánja az adott szituációt ezért reagál ellene, ösztönösen. Közben elveszti nyugalmát ami egyenlő a józansággal. Irányíthatóvá válik.
2018. nov. 7. 18:15
 13/48 A kérdező kommentje:

Bemásolt propagandaanyag nem lehet vitaalap.

A betett videóra tessék értelmes észrevételeket tenni, akár lehet cáfolni is, vagy húzzatok innen a p-be...

2018. nov. 7. 18:21
 14/48 A kérdező kommentje:

12

(A videót nem néztem meg. Talán majd egyszer, de nyilván nem fair dolog érvként egy másfél órás videót betolni, tisztességesebb lenne pár mondatban összefoglalni a lényegi tartalmát, esetleg konkrét időpontokat megnevezni a videóban, ami releváns. De nyilván emberek beszélnek benne mindenféléről, ami csak beszéd, akárhogy is nézem. Nyilván van az, aki ugyanúgy elhisz hülyeségeket, meg van az, aki jó pénzért, vagy éppen pár perc hírnévért, vagy valami ilyen-olyan előnyért elmond bármit, akinek van az a pénz, amiért korpásodik a haja…)

Na húzz innen de gyorsan a p..ba

2018. nov. 7. 18:23
 15/48 2*Sü ***** válasza:
100%

#13 > Szerinted lehet az ilyennel érvekkel alátámasztott "vitát" folytatni?

Néha érdemes megpróbálni. Hátha…

2018. nov. 7. 18:45
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te is egy másfél órás videót toltál be érvként, és most magad ellen beszélsz. Nem esett le pár hozzászólónak hogy mekkora troll kérdés ez. Elég visszanézni a kérdező többi kérdését, csak egy rossz provokátor.

btw

[link]

2018. nov. 7. 18:49
 17/48 2*Sü ***** válasza:
100%

> Bemásolt propagandaanyag nem lehet vitaalap.

Mindegy, hogy valami bemásolt-e, vagy saját megfogalmazás, a vita szempontjából az az érdekes, hogy az adott dolog tényszerűen alátámasztható, vagy cáfolható. Én a saját tudásom alapján a saját gondolataimat írtam le, nem másoltam be semmit. Bemásolni te másoltál be egy videóra mutató linket, ami nyilván lehetne pont annyira megfelelő vitaalap, mint bármi, ha mondjuk egy 5, maximum 10 perces videó lenne.

> A betett videóra tessék értelmes észrevételeket tenni, akár lehet cáfolni is, vagy húzzatok innen a p-be...

Aki itt a GYK-n válaszolgatni szokott, az több kérdésre is válaszol egy nap. Meg van más dolga is. Nyilván senki nem fog egy másfél órás – pláne feliratos – videót végignézni pusztán egyetlen kérdező kedvéért. (Főleg ha már megtette párszor más kérdések nyomán, és kidobott időnek bizonyult.) Ha most belinkelnék egy másfél órás videót, ami tényszerűen cáfolni igyekezne azokat, amiket a te videód állít, nyilván te sem néznéd végig. Miért tennéd? Ha én nem tudom néhány bekezdésnyi szövegben összefoglalni valamit, akkor aligha beszélhetnénk értelmes vitáról. Én is leírtam három mondatban valamit, és nem egy komplett kémia könyvet linkeltem be, hogy bogozd ki a lényeget.

Ezért is szorgalmaztam azt, hogy mielőtt elvesznénk a konteók ezernyi apró-cseprő részleteiben, vizsgáljuk meg az alapvető kérdéseket, hogy ki, miért, milyen céllal, milyen haszon reményében, milyen módszerrel, milyen eredményességgel csinál bármit is. Ezek tényleg alapvető kérdések, az, hogy most egy adott foton mi látható, meg min nem, az ehhez képest részletkérdés, mert ha a teória alapjainál találunk teljesen irracionális elemeket, akkor nem nagyon van miről beszélni.

Szóval mielőtt elhúznánk egy p betűbe – egyébként miért tennénk, te tettél fel kérdést, ezzel vállalva azt, hogy arra mások leírják az erről alkotott véleményeiket, gondolataikat –, azért pár szóban kérlek fejtsd ki a saját gondolataidat az általam felhozott négy szempontra. (A káromkodást, anyázást, melegebb éghajlatra küldést és hasonlókat nyugodtan megspórolhatod, kellően régi motoros vagyok ahhoz, hogy tökéletesen ignorálni tudjam, már csak azért is, mert az nem engem minősít.)

2018. nov. 7. 19:06
 18/48 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, hogy aki a világ sorsát befolyásoló permeteszéről azt írja hogy nem nézi meg a dokumentum filmet hanem helyette bemásol ilyen meg olyan propaganda anyagokat amelyeket már vagy százszor betettek azt egyértelmű hogy egy fizetett ügynök, úgyhogy nekem személy szerint nincs dolgom vele.

Nyilván azért kerüli a film megtekintését, mert arra nincs előre legyártott anyaga.

Gondolkodni meg lusta, meg hát nem is azért fizetik. Úgyhogy tényleg jobb lenne ha odébb álltok majd jön valaki aki veszi a fáradságot.

2018. nov. 7. 19:10
 19/48 A kérdező kommentje:

A permetezés, veszélyes anyagokkal elismer tény.

Benne van a videóban az elismerése.

szóval jobb a békesség.

Séta....

2018. nov. 7. 19:14
 20/48 anonim ***** válasza:

Ugyan már. a "Chemtrails" csak egy félrevezetés. Nincs benne semmi méreg permetezés.

A mérget a benzinbe és a gázolajba keverik bele és az autók "permetezik" szét, amit mi közvetlenül lélegzünk be.

Szerinted miért olyan magas az üzemanyagok ára? Illetve miért nem birnak ki annyi időt az újabb járművek, mint pl 30-40 éve? A méreggel kevert üzemanyag teszi tönkre az autókat. Régen is voltak autók, mégsem volt ennyi "szmog".

2018. nov. 7. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!