Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lett a versem?

Milyen lett a versem?

Figyelt kérdés

Ka kívánhatnék valamit

Ha kívánhatnék valamit,

az összes elszakított területet

visszaszerezném a Magyaroknak.

Az Istentől kérném a Felvidéket,

Kárpátalját,Erdélyt,Délvidéket,Őrvidéket

hogy újra magyar kézre kerülhessenek.

Nagy-Magyarországot kívánnék e nemzetnek,

s hogy ne felejtsük el a zászlainkat sem.

Most nem kívánhatok semmit,

ezért a magyaroknak üzenem,ne felejtsük soha:

Amíg mi magyarok itt leszünk,

minden lehetséges...

Vissza szerezhetjük Ősi Hazánk!

Ez az első versem,20 perc alatt készen lett csak kíváncsi vagyok ki mit mond rá.Várok pozitív,és negatív kritikákat is.13/L

2010. jún. 22. 19:27
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

hopp félre írtam:O

*"ne felejtsünk soha:"

2010. jún. 22. 19:29
 2/17 anonim ***** válasza:
46%

Ha kirobban egy forradalom (ami bármikor lehet), akkor te lehetsz Petőfi Sándor női megszemélyesítője.:)

Eléggé budító, de néhol nem érzékelem a ritmusát a versenk. A rímelése alakul, első négysor majdnem jó.--> xaxa területet-felvidéket jól rímel, de valamit-magyaroknak nemjó. Az első három sornál se jó a ritmusa.

Az utolsó mondat nyelvtanilag helytelen. De nekem nagyin tetszik!:) Egy kis javítás és nagyon jó lesz!

2010. jún. 22. 19:37
 3/17 anonim ***** válasza:
bocs, de nekem nem tetszik. Nincsenek rendes rímek, és a ritmusa is elég lagymatag.
2010. jún. 22. 19:55
 4/17 anonim ***** válasza:

Ez nem vers hanem egy rövid fogalmazás.

A vers az rímel.:)

2010. jún. 22. 20:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Ezzel ne menj Szlovákiába haknizni:D
2010. jún. 22. 20:02
 6/17 anonim ***** válasza:

ez szabad vers :D

nekem tetszik :)

2010. jún. 22. 21:24
 7/17 anonim ***** válasza:
21%
Az a baj, hogy rohadtul érződik a nemzeti radikális vetület. Persze minden normális magyar ember utálja trianont, de nem gondolom, hogy egy 13 éves lánynak ezzel kellene foglalkoznia. Gondolom, apuci kemény szélsőjobbos. Gondolom a zsidókról nem sokat tudsz, de azt igen, hogy utálni kell őket. Az a baj, hogy 13 évesen az ember nem képes sajátmaga utánanézni a dolgoknak, hogy minél kevesebb ideológiai szűrő nélkül kapott információ alapján legyen SAJÁT álláspontja.
2010. jún. 22. 23:26
 8/17 anonim válasza:
0%
Tehetségtelen vagy az írásban, de szép gondolataid vannak.
2010. jún. 23. 00:46
 9/17 anonim válasza:
Az előző-elöttire pedig ne hallgass. Zsidó :P
2010. jún. 23. 00:47
 10/17 anonim ***** válasza:

Előző! Mindezidáig nem tudtam, hogy zsidó vagyok. Származásomat tekintve nem nagyon vannak információim, hogy lett volna zsidó a családomban, de sejtet valamit, hogy egyik felmenőmet se vitték el anno táborozni. Tulajdonképpen azt hittem, hogy a zsidókhoz szimplán túl kevés közöm van ahhoz, hogy érdekeljenek. Ahhoz, hogy szimpatizáljak velük, vagy szidjam őket, meg pláne.

De tulajdonképpen igazad lehet: Elvégre mindannyian tudjuk, és a józan ész is azt diktálja, hogyha neten lezsidóznak valakit totál ismeretlenül, akkor az bizony zsidó is, nincs apelláta.

Ironizálást félretéve: Ha kiderül, hogy a lány apukája volt SZDSZ tag, MSZP szavazó, ortodox zsidó, esetleg örök kommunista, akkor azt mondom, hogy tévedtem, és emelem kalapom ezelőtt a 13 éves lány előtt, akinek ennek ellenére meg van a saját független véleménye. Vagy legalább lenne az apuka minimum középjobbos.

De ha apuka nemzeti radikális, amire valljuk be, nagy az esély, akkor a lány nem lesz más, mint valaki, akibe belenevelték az okosságot, és radikálisok között is radikális magyarságát eme csodálatos verssel szándékozott bizonyítani.

Mellesleg megjegyzem, hogy kívülről nézve a szélsőjobbosok méginkább bunkó csürhének tűnnek amiatt a jelenség miatt, hogy aki egy szót mer szólni, az egyből zsidó.

Megsúgom: Egyébként fidesz szavazó, meg kommunista se vagyok. Ateista vagyok, ha már a bélyegeknél tartunk. Ateista, aki fikázza a ti keresztény erkölcsi értékeiteket! Így akkor a radikális szívek is megnyugodhatnak talán, hogy csak sikerült valami közösen utálható csoportba besorolni engem is, már csak lökni kell a szokásos rizsát.

2010. jún. 23. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!