Milyen lett a versem?
Figyelt kérdés
Jöjjön el az a hang!
Az a legfinomabb hang.
Jöjjön el mert nem tudom a választ.
Előttem van a nehéz kérdés viszont nincs előttem a válasz
Jöjjön el az a hang
Amely szeretetre hív,
Mert választ szeretne kapni a szív
2010. febr. 8. 01:52
1/15 anonim válasza:
Nem akarok kötözködni, de a "jöjjön" a "hang" és "válasz" szavakon kívül más nem jut eszedbe? Nagyon sok az ismétlés és semmi nem kapcsolódik semmihez.. Nekem nagyon nem jön be. Sőt pocsék. Bocs, ha megbántottalak, de a véleményünket kérdezted.
2/15 anonim válasza:
Nem tetszik, mivel nincs benne "szin", vagyis ugyanabból a 10 szóból áll majdnem az egész vers.
4/15 anonim válasza:
nekem az utolsó 3 sor tetszik:)
5/15 anonim válasza:
Dicsérem az igyekezeted :) De vigyázz, mert tényleg monoton a vers, és nem rímeltetheted két sor végén ugyanazt a szót (válasz). És nincs semmi értelme :(
7/15 anonim válasza:
igen...kicsit annak tűnik de ezt nem lehet eldönteni..a lényeg hogy neked tetsszen..én is írtam egyet tegnap:D
Sírva kelni,sírva hálni
sírig tartó kínban járni
meguntam már végtelen
sírig tartó életem
Félve futni, félve járni
félelemtől folyton fázni
hűs sarokban, megremeg
a reményt hozó képzelet
nah csak gondoltam leírom :D
8/15 anonim válasza:
ez sem rossz, de nekem kicsit depresszív.
A kérdezőé olyan aranyos, reménykedő.
De Te is ügyes vagy!
9/15 anonim válasza:
13:18!! nem is te írtad ezt a verset XD
10/15 anonim válasza:
17:16
oké akkor ki írta? :)
ha megmutatod nekem az írót és a versét akkor hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!