Miért ilyen rosszindulatú valaki? Ezen az oldalon miért ír olyan valaki hozzászólást aki érdemben nem tud válaszolni csak kötekedni látatlanul?
Nemrég néztem ezt a két érdekes előadást. Röviden arról van szó hogy vele is azt csinálták valaki(k).
A lekezelő lealázó nagyzoló csaló lopó hazudozó viselkedés oka
https://www.youtube.com/watch?v=rCliEu03luw
Miről ismerhetők fel a pszichopata szociopata antiszociális emberek
Néha én is az vagyok.
1. van az a kérdés, amire NEM lehet rendes választ adni, mert akkor idiótaság.
2. ha a kérdező használná a gúglit, fél perc alatt választ kapna.
3. külföldről írogatnak ide, és kérnek pl. jogi, egészségüggyel kapcsolatos tanácsot, mikor adott orságban MÁS a jogrendszer. Aztán még leolt, hogy "ez nálunk nem így van".
Na, az ilyen értelmes kérdéseket trollkodom szét, mert hihetetlen, hogy ennyire ostoba legyen valaki.
A 3.válaszoló pont ilyen,akikről írsz.
Azért,mert élőben beszari senkik,kussban vannak+sok sérelem éri őket és ide járnak kiélni magukat. Főleg,hogy ez egy anonym oldal és nem tudják felfedni a létüket,ezt kihasználva írnak ide lekezelő,arrogáns válaszokat az ilyen nagypofájú gyökerek. Ugyanis itt megmutathatják milyen keménytökűek.
A 3.válaszoló tipikus példa erre. Élőben nem merné ezt mondani,mert kapna akkorát,hogy köpi ki a fogait. Legalábbis én azt tenném. És mit csinál? Itt pöffeszkedik.
Kedves 3.és 4. Válaszolók!
A való életben ütnélek agyon titeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!