Még most is fent vagytok? Mit csináltok éppen ilyen későn?
Figyelt kérdés
Én HBO-t nézem/néztem. Az elveszett fiuk. A törzs - lepra egy film...2010. jún. 20. 00:45
81/91 anonim válasza:
tudod melyik reklám tetszik még nekem? az amikor a kinder tejszeletet vagy bueno-t reklámozzák a kiscsajjal meg az anyjával. 2 éve folyamatosan tolják azt a reklámot, azóta se a kiscsaj se az anyja nem öregedett és mindig ugyanabban a ruhaban vannak. majd a kiscsaj ha majd felnő és még akkor is az a reklám megy a tv-ben és látja magát hogy "úriten ez én vok?" akkor majd megdöbben egy picit
82/91 anonim válasza:
most is berúghatok. nincs itthon senki, martini; red label; royal vodka; nemiroff meg unicum a polcon, házi vörösbor a pincében. melyiket kezdjem meg? (borért nincs kedvem legyalogolni a pincébe)
83/91 anonim válasza:
amelyikkel akarod :P:) akár az összeset :D:P
84/91 anonim válasza:
itt vagytok még vagy bealudtatok?
85/91 anonim válasza:
iszok Royal vodka + fanta narancs keveréket, 2 deci vodka 1 deci narancs Heti Hetesből nyert 3decis pohárban:D
86/91 anonim válasza:
Heti Hetes..:D
Akkor jót fogsz tudni aludni:P
88/91 anonim válasza:
mit mondjak jól esik... szívószállal iszom hogy jobban hasson, csak kicsit túlérződik a narancsban a vodka erőssége (33%)
89/91 anonim válasza:
nekem most egy bacardi esne jól ,amint én épp a pálmafa alatt lóbálom alábam a hintaágyon, és csak bámulom a tengert... közbe a kedvenc zenéim mennek XD igen szép kis álom:P
90/91 anonim válasza:
bacardi nem rossz bár már rég ittam, egy kis jagermeister valakinek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!