Még most is fent vagytok? Mit csináltok éppen ilyen későn?
Figyelt kérdés
Én HBO-t nézem/néztem. Az elveszett fiuk. A törzs - lepra egy film...2010. jún. 20. 00:45
61/91 A kérdező kommentje:
Sajnos, a legtöbb szórakozóhelyen ilyen, konfliktuskereső fiatal jár, ahova csak verekdni, balhézni jár. Nekem ez annyira nem jön be:(
2010. jún. 20. 02:06
62/91 anonim válasza:
éppen ezért nem járok ilyen szórakozó helyekre...
ott nem lehet ismerkedni.pedig sokan megkérdeztek és mikor mondtam,hogy én nem járok levoltak döbbenve:D:D huh van ilyen is?;)
63/91 anonim válasza:
van!! én sem járok ilyen bulihelyekre nagyvárosokban. szigorúan csak házibuli haveri körrel meg néha kevés ismeretlennel. itt kecskeméten az összes bulihelyen 13-14 éves cigógyerekek rohangálnak(nem tudom hogy keverednek oda éjjel és hol az anyjuk apjuk) és kötekednek
64/91 A kérdező kommentje:
Felémis éppen ilyenek vannak. Már lassan szégyellem, hogy nem járok "fel" a discoba, és ilyesmi szórakozóhelyekre... Dehát most na, ha nem jön be, akkor iért eröltessem?
2010. jún. 20. 02:09
65/91 anonim válasza:
én sem erőltetem ezt magamon. felesleges, igazából a zene sejön be annyira:/meg amilyen arcok ott lehetnek...:/ inkább kihagyom.egyébként máshogy is lehet szórakozni nemcsak a discokba, meg nem csak úgy, hogy leinni magunkat a sárga földig:)
66/91 anonim válasza:
átmegyek mozillába, már kiidegel ez a google chrome:@
67/91 anonim válasza:
mibaj a chrommal? most én is azt használok.
68/91 A kérdező kommentje:
Hát, 1et kell értenem veled:)
Cigi, pia, drog ezmegy.
2010. jún. 20. 02:12
69/91 A kérdező kommentje:
Ugyszint, énis azt!
2010. jún. 20. 02:13
70/91 anonim válasza:
az biztos, és ez a jövő generációja.mi lesz majd azilyen drogos,alkoholista tinikből majd olyan 10-16 év múlva?vajon?:)megnézném azért,hogy gondolnak vissza meg mitmondanak a gyereküknek :D
amúgy a chrome sokkal gyorsabb:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!