Még most is fent vagytok? Mit csináltok éppen ilyen későn?
Figyelt kérdés
Én HBO-t nézem/néztem. Az elveszett fiuk. A törzs - lepra egy film...2010. jún. 20. 00:45
71/91 anonim 

válasza:

2:12 az a baj vele hogy nem tudom benne blokkolni a reklámokat és idegesítenek. mozillába van reklámblokkoló letöltve így legalább nem idegesít az hogy szőrtelenítsek meg hogy szerezzek zöldkártyát az usa-ba meg mellnagyobbítás...
72/91 anonim 

válasza:

hát nálam a mozilla a gyorsabb, a chrome meg néha még azon is hezitál hogy elkezdje e betölteni a lapot...az IE8-ról meg ne is beszéljünk.
73/91 A kérdező kommentje:
2:15
Énmár a reklámok nélkül élni sem tudnék. Komolyan, hiányérzetem lenne nélkülük.
2010. jún. 20. 02:18
74/91 anonim 

válasza:

vannak olyan osztálytársaim akik órán tekerik a spanglit, én nem törődöm velük ő dolguk hogy hogy teszik törnkre a szervezetüket, nekem elég az is ha egy hónapban 5-6szor berúgok(nem mintha az nem lenne káros)
75/91 A kérdező kommentje:
1 hónapba 5-6szor? Te is élvezed az életet, úgy látom:D
2010. jún. 20. 02:22
76/91 anonim 

válasza:

én a tv-t is kikapcsolom vagy átkapcsolom másikra ha reklám van kib@szottul idegesítőek főleg azok a Vanish-es reklámok amikor a pólóból 10 másodperc alatt kihozza a foltot hideg vízből, meg hogy elordítom magam hogy "jajj a szép blúzom" és hirtelen ott terem a lakásomban egy rózsaszín vanish pólóba öltözött csaj vagy csávó hogy "ne aggódjon a vanish okszieksün majd megoldja a problémát"
77/91 anonim 

válasza:

muszáj élvezni, sose tudod mikor halsz meg, és szar ugy meghalni hogy nem élvezted az életedet, nem lehet unalmasan élni
78/91 A kérdező kommentje:
2:23 HeHe, jót nevettem:) De igen, kb ezek mennek. Még szerencse, hogy a Kokkolínó-s reklámok kimentek a "divatból"
2010. jún. 20. 02:24
79/91 A kérdező kommentje:
2:24 Ez így igaz! Akkor rugjunk mostis jól be, oks? :D
2010. jún. 20. 02:25
80/91 anonim 

válasza:

Nem mindig csak akkor lehet élvezni az életet, ha berúgsz :):D Vannak más fontosabbtényezők is, mint az,hogy egy hónapba berúgjak csak azért,hogy jól érezzem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!