Még most is fent vagytok? Mit csináltok éppen ilyen későn?
Figyelt kérdés
Én HBO-t nézem/néztem. Az elveszett fiuk. A törzs - lepra egy film...2010. jún. 20. 00:45
31/91 anonim válasza:
az van neki:]
namind1,köszííí
nem eröltetem az agyatok ilyenkor :)
mindketten Magyarországiak vagytok?
32/91 A kérdező kommentje:
Én egy büszke magyar vagyok:)!!!!!!!
Karcag-JNKSZ
2010. jún. 20. 01:51
33/91 anonim válasza:
Kecskeméten ilyen protekciós a Tesco csak itt van az országban nyitva 0-24-ig, amit kétlek mert osztkiren Pécsett is hajnali egykor mentünk ki piáért.
Amugy szülinapi ajándéknak?? Hát én vmi számítógépes kütyünek örülnék ( mondjunk most egy intel 2.4 GHZ 7400 quad proci jól jönne), de egyébként én a barátnőmtől ha lenne nem várnék semmit egy csók kielégítene, na meg esetleg valami éjszakai szolgáltatás;), persze védekezve
35/91 anonim válasza:
igen-igen.ő is ezt mondja.de úgyhallottam, sokan csak úgy mondják,hogyna,ne tűnjenek bunkónak.de én mégis furán érezném magam,ha nem adnék neki semmit...
36/91 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű, és szép, mélyen szívből jövő megköszöntés nekemis BŐVEN elég szokott lenni!
2010. jún. 20. 01:53
37/91 anonim válasza:
Karcag-JNSZK az mi a fene már bocs? még nem nagyon hallottam róla. úgy hangzik mint valami kommunizmusbeli szöveg am Kecskemét-Matkóról vagyok és még mindig barátnőt keresek
38/91 anonim válasza:
0.58-asvagyok
Itt barátnőt??:))
39/91 A kérdező kommentje:
Karcag, Jász Nagykun Szolnok megyében van!!! Szolnok és Debrecen között, 60-60km-re!!!!
2010. jún. 20. 01:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!