Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon drága lesz?

Kitrovics Margit kérdése:

Nagyon drága lesz?

Figyelt kérdés
Irtam már ilyesmi kérdést de erre is kíváncsi vagyok.Ha neten nézek sorozatokat vagy ha filmet töltök le akkor sokkal drágább lesz a wifi számla ?ha igrn akkor mennyivel?
2018. júl. 28. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt tetszik tudni mi az a wifi?
2018. júl. 28. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom mi a wifi de mégis minden hónapban változó a számla nekünk alapból 6-7 ezer forint lenne de minden hónapban 14 ezer felé megyünk.Ez mitől lehet
2018. júl. 28. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
Csókolom Margit néni,az onokáknak a csirkefarhát pörkölt elkészült már?
2018. júl. 28. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Letöltött adatmennyiséget fizeti. Több adat, több fizetnivaló. A wifinek ehhez semmi köze. Korlátlan tarifacsomagot kell venni, aztán annyit lóghat a neten, mint Sóbri Jóska a bitófán.
2018. júl. 28. 16:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Csókolom amugy 22 eves vagyok de m1
2018. júl. 28. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy milyen példával írod ki a kérdést, mert minden adatforgalmazásra ugyanaz lesz igaz. Mindegy hogy fotót küldesz egy csevegőalkalmazában vagy filmet nézel, vagy videomegosztón tartalmat, vagy képeket böngészel, vagy fórumokra írsz hozzászólást. Minden adat küldése és fogadása adatforgalmat generál. A többi pedig a előfizetés részleteinek függvénye, hogy miből mennyit mennyiért csinálhatsz.
2018. júl. 28. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!