Kenyér drágulás a hőség miatt? (Többi lent)
Nem rég odakapcsoltam a Tényekre és szó esett arról, hogy jelentősen megdrágul a kenyér a folyamatos hőség miatt. Felmerült bennem a kérdés, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen eddig azt tapasztalom, hogy ez eddig a legesősebb nyarunk az elmúlt pár évben. Nem volt még hosszabban kitartó aszály, ahogy elnéztem. Váltakozott az esős és napos időszak, miközben az elmúlt pár év tapasztalatai szerint ilyenkor már nagy hőség szokott lenni. Idén pont nem ezt a nagyon meleg nyarat érzékelem. Persze ez csak saját tapasztalat, de ezt alapul véve nem értettem ezt a kijelentést, amit a Tényekben hallottam.
Természetesen fent tartom a lehetőséget, hogy nincs igazam és butaságot kérdezek. Ha valamit félreértek, rosszul látok, szívesen venném ha valaki kiokosítana.
Ha viszont jó a meglátásom, akkor mi okuk lenne környezeti hatásokra fogni a kenyér drágulását, miközben más ok áll a háttérben?
Én úgy emlékszem tavasszal is sokat esett. Per pillanat nálam most is zuhog.
Na, mindegy.. Én továbbra sem tudom megérteni, hogy száradhatott el a búza ilyen időjárás közepette. Ez az esős-napos váltakozás már régóta megy. Továbbra is várom, hogy valaki kiokosítson ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!