Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Első munkám, mit tegyek? Félek.

Első munkám, mit tegyek? Félek.

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy szüleim megunták,hogy nem dolgozok amit meg is értek hisz az én koromba már ez alap(mármint a munka).De kicsit(nagyon)félek ettől az egésztől első munkám lesz és hát eléggé visszahúzódó félős típus vagyok és rettegek,hogy mi lesz ott.

Mit tegyek?

Gyárba mennék dolgozni napi 8 órát amivel nincs bajom csak félek.Mivel most nyári szünet van nem lesz baj vele de suli mellett is csinálnom kell majd a szüleim mondták így iskola időben éjszakás leszek.

18 éves vagyok.

Tanácsok?Milyen a gyári munkásoknak?Mitől legyek bátrabb?18/L

2018. jún. 22. 11:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amúgy diákmunkával is el tudod magad tartani mert úgy is tudsz akár 40 órát menni egy héten, azt csináltam én is. Rugalmasabb lesz a munkaidőd és nem kell állandóan éjszakáznod. Ja és feleannyit adózol. De rád bízom.
2018. jún. 23. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!