Tanácstalan vagyok, hogy minek tanuljak. Azt tudom, hogy a biológia legyen a hangsúlyos benne. A genetika meg a mikrobiológia érdekelne de félek, hogy aztán meg nem lesz munkám. Szerintetek? (Részletek lent. )
Figyelt kérdés
Először a biológusra gondoltam de félek, hogy abból nem tudok majd megélni. A növények meg nem igazán érdekelnek.Orvosit pedig nem bírnám szerintem mert nem bírom a vért és ha tűt látok már rosszul vagyok. Milyen szakok vannak még ami bioszos és van rá kereslet.2015. júl. 21. 09:53
1/5 anonim válasza:
Magyarországon valóban nem tudnál belőle megélni, ami hazánkat minősíti.
Pl. Ausztriában viszont 3000 euró körül is kereshetsz. Ismerek is ilyen embert. A legtöbbet az USA-ban fizetik.
2/5 anonim válasza:
ha ez érdekel ne menj más irányba. ismerek jol kereso mikrobiologust. de alapszakot vegzett biologust is kozmunkan.
3/5 anonim válasza:
Sajnos az első válaszolónak van igaza, a természettudományos végzettégeket az usában fizetik meg a legjobban és ahogy néztem ott is keresnek a legtöbb embert. Európán belül viszonylag kevés ilyen álláshirdetést látok. Szerintem csináld,ha ez érdekel. Egyetemen becsatlakozol valami kutatásba és nem lesz baj,onnan már sokkal egyszerűbb munkát találni,mert megismerkedsz a szakmabeliekkel.
4/5 anonim válasza:
Ha érdekel a mikrobiológia és a robotika egy kicsit és jó vagy matekból, akkor vannak a különböző egészségügyi mérnök, bionika és társai szakok az ELTE-n (lehet, hogy rosszat mondtam, csak hallomásból ismerem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!