Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti a helyembe írnátok ezzel a...

Ti a helyembe írnátok ezzel a férfival vagy nem?

Figyelt kérdés
Házasságban élek de mostanában sajnos eléggé emg romlott a kapcsolatom a párommal mivel van egy közös gyerekünk és ő nem segít semmiben se körülötte.És ez nekem nem tetszik sokszor próbáltunk már változtatni ígérte is hogy változik de mindig ugyan oda lyukadunk ki hogy nem változik csak ígérget. Van egy másik férfi aki udvarol nekem egy közösségi oldalon személyesen még nem ismerem.Nem is nagyon szerettem volna bele menni abba hogy találkozzak vele mivel én házasságban élek neki nincs kapcsolata. Így nekem sokkal nehezebb meg nem is szeretnék senkivel se szemtelen lenni illetve hazudozni sem.De eléggé jól érzem magam annak a férfinak a társaságában bár is eddig amennyire meg ismertem ezen a közösségi oldalon.Ő úgy érzem meg hallgat figyel rám tudom őrültség de valahogy így érzem.
2018. jún. 15. 09:00
1 2
 11/11 csatrad ***** válasza:

A ferjednek nem faj elegge.

Hozd olyan helyzetbe ami faj neki.

nincs sex, nem fozol, nem vasarolsz, nem kellsz fel ha sir a gyerek, lelepsz 1-2 napra baratnohoz, rokonokhoz. hozd olyan helyzetbe ahol nincs valasztasa.

2018. jún. 15. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!