Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Így van értelme feljelenteni?

Így van értelme feljelenteni?

Figyelt kérdés
A problémám az ,,apámmal" lenne. 11éve keseríti meg az én és a családom életét. Alkoholista és a lelki bántalmazásait elég gyakran el kell viselnem...anyukám dolgozik és így általában én vagyok a célpont...anyukám előtt nem mer engem terrorizálni de amikor dolgozik akkor igen...18éves vagyok és emiatt depressziós vagyok és idegrendszeri problémáim is vannak hiszem kiskorom óta el kell viselnem ezt. Fel szeretném jelenteni emiatt de mivel nem ütött meg soha nem tudom,hogy lenne-e értelme. Anyukám nem keres annyit hogy önállóan vezessen egy háztartást,apát meg soha nem hagyná el. Attól félek hogy ha feljelentem és nem lesz eredménye rosszabb lesz a helyzet mint eddig...elköltöni még nem tudok mert tanulok. A válaszokat előre is köszönöm!
2018. ápr. 6. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagykorúként nem kötelező az apáddal élned. Múltbeli dolgokért feljelentheted, de ha nem tett valami nagyon kirívót (szexuális bántalmazás, fizikai bántalmazás), valószínűleg semmi eredménye nem lesz.
2018. ápr. 6. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:

- Fel szeretnéd jelenteni.

- Anyád nem keres eleget.

- Anyád nem hagyná el apádat.

Mit szeretnél? Mondja ki a bíróság, hogy ejnye-bejnye, Lajos bácsi?

Felnőtt ember vagy, költözz el.

2018. ápr. 6. 18:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tudok elköltözni,mert tanulok...pénteken és szombaton tudok dolgozni. Az 20ezer havonta. Abból egyedül nem tudok megélni. Ezek nem múltbéli dolgok igazából,mert hetente.megtörténik,és egyszerűen tenni szeretnék valamit nem csak magam miatt,hanem a 10éves testvérem miatt is,hiszen tönkre fog menni idegileg.Tanácstalan vagyok teljesen.

Anya azért nem hagyná el,mert apán kívül senkije nincs.

2018. ápr. 7. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne nayfogj, hanem válaszolj: Mit szeretnél? Mondja ki a bíróság, hogy ejnye-bejnye, Lajos bácsi? Vagy mit szeretnél elérni?
2018. ápr. 7. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!