Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van értelme feljelenteni?

Van értelme feljelenteni?

Figyelt kérdés
Volt munkahelyemen is jól àtcsesztek!Július Óta nem kaptam fizetést,se a két havi bérlettet sem adták oda.Július óta ellátatlan is vagyok.Én hivogatom,járok a papírokkal az államkincstárba is ami a gazdasagis feladata lett volna.En pénzekből ,időkből is veszek el.Raadasul nincs pénzből engem ugraltatnak,Szeptember van ,és a júliusi pénz sehol!A bérlet ami két havi elmaradás,ne is beszélve.Voltam fent és még velem kezdtek el kabalni,stb.Lenne értelme feljelenteni,vagy még én szívnàm meg,mert egy becsületes,rendes nő vagyok ahol mindig,mindenhol csak kihasznalnak?
2017. szept. 14. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem először mutasd meg a papírjaid személyesen valakinek, ahogy a múltkor írtad.
2017. szept. 14. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez kérdés ? Simán , megfenyegeted őket emilen és telefonon egy mondatba : 48 órán belül legyen az összes elmaradt pénz a számládon vagy rögtön munkaügyi bírósághoz meg a az adóhatósághoz fordulsz . Régen meg kellett volna már lépned . Más feladatát pedig intézze az akinek a dolga ...
2017. szept. 14. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Most őszintén, ha nem kaptál fizetést 2és fél hónapja akkor minek vetted fel a munkát eddig?
2017. szept. 14. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Július közepétol már nem dolgozom!
2017. szept. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!