Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van értelme feljelenteni?

Van értelme feljelenteni?

Figyelt kérdés

Átvertek interneten, a kár 22.000Ft, egy Xbox konzolt akartam vásárolni, első felét előre a másikat átvétel után persze sose érkezett meg.

Van értelme feljelentést tennem? Olvasgattam utána a dolgoknak, de még ha meg is lesz a pénzem nem biztos, hogy vissza fogom kapni, viszont ha elindul a dolog akkor akár az is lehetséges, hogy több száz kilométerre kell utaznom tanúskodni és hasonlók, ami mind-mind útiköltség.

Vagy ezt fizetik államilag stb?

2015. jan. 22. 04:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy van!

Keress károsult társakat neten, hisz vagytok jó páran és még lesztek is, akik elhiszik, hogy kb. 40-ért komplett xbox-ot lehet venni 3irányítóval, kinecttel, 38 db új játékkal stb...

A pénz visszaszerzése az, ami abszolút nem garantált!

2015. jan. 22. 05:57
 2/6 anonim válasza:
100%

Én ugyan így jártam tv-vel: 20-at utaltam előre, se tv, se pénz.

Feljelentettem. Megadtam az ember telefonszámát és a számlaszámot, amire utaltam. Kb. egy fél év után kaptam a határozatot, hogy lezárták a nyomozást, mert NEM TUDJÁK, HOGY KI VOLT A TETTES.

Mit tanultam? Ne bízz senkiben, mert mindenki sz.rházi! A rendőrség nem ér egy forintot se, mert szarnak a fejedre.

Azért, ha gondolod jelentsd fe, hátha neked megemelik a seggüket a zsaruk.

2015. jan. 22. 07:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Én inkább attól tartok, hogy ha lesz is valami, aztán ne adj Isten utazhatok intézni a dolgokat, és végül a pénzemből nem látnék semmit akkor csak annyit nyerek el, hogy még mellé a semmiért veszek ki szabadságot, meg megy utazásra a pénz.

Bár akkor szívem szerint már kapna a pénzem mellé egyebet is tőlem, de akkor meg tuti engem vennének elő.

2015. jan. 22. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:
29%

Ez az előre utalós és aztán nuku csomagos üzlet még megy?

Jó tudni.

Kérdező, van egy zsírúj Iphone 11-esem, a boltban még nem kapható, de nekem a haver küldte karácsonyra Japánból.

Nekem már van egy Iphone 9-sem, így ezt szívesen eladnám 50 ezerért. Előre utalással, aztán postázom a telefont.

Írj, ha érdekel.

2015. jan. 22. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

" mert NEM TUDJÁK, HOGY KI VOLT A TETTES.

Mit tanultam? Ne bízz senkiben, mert mindenki sz.rházi! A rendőrség nem ér egy forintot se, mert szarnak a fejedre. "

Szerinted mibe kerul egy csovessel nyittatni egy bankszamlat es vetetni egy sim kartyat? Ehhez sem kell sok esz vegiggondolni, szal hajra! Erdekes, valahogy mindig a hozzad hasonlo jozan embereket huzzak be netes vasarlasnal is..:)

2015. jan. 22. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A postát is fel lehetne jelenteni, mert lehet, hogy ők tüntették el.
2015. jan. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!