Van értelme feljelenteni?
Átvertek interneten, a kár 22.000Ft, egy Xbox konzolt akartam vásárolni, első felét előre a másikat átvétel után persze sose érkezett meg.
Van értelme feljelentést tennem? Olvasgattam utána a dolgoknak, de még ha meg is lesz a pénzem nem biztos, hogy vissza fogom kapni, viszont ha elindul a dolog akkor akár az is lehetséges, hogy több száz kilométerre kell utaznom tanúskodni és hasonlók, ami mind-mind útiköltség.
Vagy ezt fizetik államilag stb?
Persze,hogy van!
Keress károsult társakat neten, hisz vagytok jó páran és még lesztek is, akik elhiszik, hogy kb. 40-ért komplett xbox-ot lehet venni 3irányítóval, kinecttel, 38 db új játékkal stb...
A pénz visszaszerzése az, ami abszolút nem garantált!
Én ugyan így jártam tv-vel: 20-at utaltam előre, se tv, se pénz.
Feljelentettem. Megadtam az ember telefonszámát és a számlaszámot, amire utaltam. Kb. egy fél év után kaptam a határozatot, hogy lezárták a nyomozást, mert NEM TUDJÁK, HOGY KI VOLT A TETTES.
Mit tanultam? Ne bízz senkiben, mert mindenki sz.rházi! A rendőrség nem ér egy forintot se, mert szarnak a fejedre.
Azért, ha gondolod jelentsd fe, hátha neked megemelik a seggüket a zsaruk.
Én inkább attól tartok, hogy ha lesz is valami, aztán ne adj Isten utazhatok intézni a dolgokat, és végül a pénzemből nem látnék semmit akkor csak annyit nyerek el, hogy még mellé a semmiért veszek ki szabadságot, meg megy utazásra a pénz.
Bár akkor szívem szerint már kapna a pénzem mellé egyebet is tőlem, de akkor meg tuti engem vennének elő.
Ez az előre utalós és aztán nuku csomagos üzlet még megy?
Jó tudni.
Kérdező, van egy zsírúj Iphone 11-esem, a boltban még nem kapható, de nekem a haver küldte karácsonyra Japánból.
Nekem már van egy Iphone 9-sem, így ezt szívesen eladnám 50 ezerért. Előre utalással, aztán postázom a telefont.
Írj, ha érdekel.
" mert NEM TUDJÁK, HOGY KI VOLT A TETTES.
Mit tanultam? Ne bízz senkiben, mert mindenki sz.rházi! A rendőrség nem ér egy forintot se, mert szarnak a fejedre. "
Szerinted mibe kerul egy csovessel nyittatni egy bankszamlat es vetetni egy sim kartyat? Ehhez sem kell sok esz vegiggondolni, szal hajra! Erdekes, valahogy mindig a hozzad hasonlo jozan embereket huzzak be netes vasarlasnal is..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!