A barátom exe folyamatosan zaklat telefonon. Van értelme feljelenteni?
Hetek óta hívogat, eddig az övén kívül kb. 5 másik számról is, smseket írogat, amikben hazugságokat talál ki. Van,hogy délután 4-től este 10-ig hívogatott.
A számát nem tudom letiltani,de ha tudnám is,más számról folytatná.
Egy smsére sem válaszolok,a telefont se veszem fel,mert akkor lesüllyednék az ő szintjére, de minden smsét elmentettem.
Feljelentsem? A rendőrség mit tehetne?
1:honnan tudod,hogy az ex hívogat,ráadásul 5 számról.Felveszed?beszélsz vele?
2:Honnan tudod,hogy amiket ír,az hazugság?
Szerintem járj utánna,mert lehet csak fel akarja nyitni a szemed-akárki legyen is az...én már voltam hasonló szituban-aztán kiderült,hogy minden igaz,amit hazugságnak hittem...
3:Hívd fel azt a bizonyos ex-et,és beszélj vele normálisan,higgadtan,hogy mit akar...ez nem jelenti azt,hogy le süllyedsz a szintjére...aztán lehet ki derül,hogy nem is annyira ex,amennyire te azt hiszed...hidd el...nem véletlenül kapsz folyamatosan tőle sms-eket meg hívásokat-ha egyáltalán ő zaklat!
Röviden annyi az oka,hogy őt otthagyta a barátom,mert már nagyon rég nem szerette,mert állandóan veszekedtek (pl. a csaj nem engedte el a barátaival sehova,vagyis csak megpróbálta, stb.)És most megtudta,hogy összejött velem.
A lényeg,hogy ő hívogat, annyira azért nem vagyok hülye.:)
1. Igen,már egyszer sajnos felvettem.:)
2. Pl.olyanokat írogat,hogy ők még együtt vannak,meg hogy a párom őt szereti stb. Ha ez igaz lenne,miért jött volna el tőle? Tipikus elkeseredett ex,aki nem tudja magát túltenni,és ezért gyerekes dolgokkal és zsarolással próbálja a barátomat visszacsábítani.
3. Onnan is tudom,hogy nem igaz,hogy a párom már az én fülem hallatára is megmondta neki,hogy szálljon le rólunk.
De hát vannak ilyen elmebetegek. Nem jelentem fel egyelőre,mert tudom hogy kiröhögnének.
10.33as válaszoló: Nem tudtam vele,akkor sem normálisan beszélni,mert teljesen be van kattanva. Miért hinnék neki?
A párom folyamatosan érezteti,hogy szeret engem,és 1 év alatt,mióta együtt vagyunk,egyszer sem adott rá okot,hogy ne bízzak meg benne.
Csak most kezdett el zaklatni a csaj,gondolom eddig azt hitte,hogy nem lesz tartós a kapcsolatunk,és visszamegy hozzá a barátom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
olvasd végig...tanulságos...
Nem miattam hagyta ott, már régóta rossz volt a kapcsolatuk,csak a párom próbálta megmenteni,de nem sikerült.
Szembesítésre nincs szükség. Tudom,hogy hazudik,rólam is már talált ki olyan képtelen dolgokat,hogy csak néztem egy nagyot,hogy hogy pattanhatnak ki ilyenek a fejéből.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!