A barátom exe folyamatosan zaklat telefonon. Van értelme feljelenteni?
Hetek óta hívogat, eddig az övén kívül kb. 5 másik számról is, smseket írogat, amikben hazugságokat talál ki. Van,hogy délután 4-től este 10-ig hívogatott.
A számát nem tudom letiltani,de ha tudnám is,más számról folytatná.
Egy smsére sem válaszolok,a telefont se veszem fel,mert akkor lesüllyednék az ő szintjére, de minden smsét elmentettem.
Feljelentsem? A rendőrség mit tehetne?
16.28-as válaszoló,köszönöm a linket, de nem minden szituáció ilyen.:)
És nem az volt a kérdésem,hogy ki mond igazat és ki nem, hanem hogy van-e értelme feljelenteni,ha hetek óta zaklat telefonon,és a számomat is a beleegyezésem- és tudtomon kívül szerezte meg.
Azért mert Neked esetleg rossz tapasztalatod volt,vagy hallottál ilyenről,nem kell minden pasiról ezt feltételezni,hogy átver.
Nagyon magabiztos vagy! Ami jó is,meg nem is...pl:miért vagy olyan biztos abba,hogy a csaj hazudik?! Saját magamból kiindulva,nem neked akarok rosszat,csak én is ilyen magabiztos voltam...és egyszer csak kopp...a pasi amúgy alapból hű volt az előző kapcsolatában,vagy kapcsolataiban?
A kérdésre visszatérve:a feljelentés ugye kilőve...szóval marad az a verzió hogy kinyomozod mi az igaz és mi nem...aztán fogod magad,elmész hozzá és leállítod...ha akkor is a maga igazát fújja,akkor..gondolkodnék a helyedben,ki hazudik.
Egyébként szoktak találkozni vagy telefonon beszélni az ex meg a barátod? Ez is kiindulópont lehet.
Kedves Kérdező.
A választ már megkaptad:ha nem fenyeget,akkor nem is fognak veled foglalkozni.És baromira nagy arcod van,hogy nem vagy kíváncsi mások tapasztalatára,véleményére.Akkor minek írtál ide? Ezekből a dolgokból,amiket írnak neked,eldöntheted mit tegyél.NEm támadni kell a válaszolókat,hanem ....de minek is magyarázom...úgyse érted...
Már mondtam,hogy onnan tudom,hogy hazudik,hogy rólam is képtelen dolgokat talált már ki,és a barátom is bízott bennem.Én miért ne hinnék neki most ebben az esetben?
Nyilván annak fogok hinni,akit ismerek és szeretek,nem egy elkeseredett,mindenre képes nőnek,aki ráadásul meg is mondta,hogy szét fog minket választani.
Egyébként igen,hűséges volt a párom a kapcsolataiban. Most kérdezheted azt,hogy honnan tudom biztosan, de nekem erről szól egy kapcsolat,hogy megbízom a másikban,addig amíg nem ad rá okot,hogy ne tegyem.
Hány éves is vagy? Csak mert hogy vakon hiszel....:-)
a véleményem:próbáld megemlíteni a barátodnak,hogy feljelented.Ha helyesli,nem ludas.Ha nem helyesli és lebeszél,akkor tuti a "szex az ex-el".De ha még ebből sem esik le,akkor bízzál csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!