Van értelme feljelenteni az az ember aki kirakott a saját Facebook oldalamról? Mint szellemi tulajdon jogosulatlan használója?
Ebből feljelentés szerintem nem lehet, inkább polgári peres ügy. Az azért erőssen kétséges hogy a facebook oldal "tulajdonjoga" kit illet stb. stb.
Egyáltalán mekkora értékről lehet szó...
Amikor adminjogot adsz valakinek a facebookon, akkor kiírja az infót, hogy ezzel MINDEN jogot megadsz neki, többek között azt is, hogy bárkit kitegyen, akár téged is.
Ezzel egyedül magához a FB-hoz fordulhatnál, feljelentést nem tudsz tenni vagy perelni, mivel nem történt bűncselekmény.
A fészbukosoknak meg hiába írogatsz, mert annyi választ fogsz kapni, amit én is leírtam először. Adminként a "társad" bárkit kirakhat és bármit csinálhat. Ezért kell vigyázni, hogy kinek milyen jogokat adsz. Sajnálom, hogy így jártál, de nincs mit tenni. Inkább kezdj el valódi életet élni, a való világban, a "haverod" meg csak nyomja a fészbukot, amíg bele nem rohad.
Ez az oldal volt a hobbim napi szinten fektettem bele 1-2 órát, hiszen egy sportág híreinek fordításával foglakozott, amihez blogger is tartozik, amit a tegnapi napig több mint 2,5 millióan olvastak. a Blogger elzárkózott a történésektől, fbn pedig elindította ma szellemi tulajdonom részt, de nem sok reményt fűzök hozzá...
Elég nehéz elengedni, hiszen ez az életem része :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!